Budapestiek! A külvárostól messze van a vidámpark?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm a külvárosban lakik, onnan kb mennyi idő és hány km az út a vidámparkig? Körülményes elmenni odáig? Előre is köszönöm a segítséget :)2011. febr. 22. 22:10
1/10 anonim válasza:
Melyik külvárosban? Mert az körben van.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok semmi más konkrétumot sajnos :(
És a helyzet az hogy egyáltalán nem tudom Pesten mi hol van. :S
2011. febr. 22. 22:18
5/10 anonim válasza:
a vidámpark a városligetben van, úgy talán tudja, h az hol van.
keveredjetek fel az 1-es villamosra, az ott tesz le
6/10 anonim válasza:
google-be írd be, h útvonaltervező. A vidámpark weboldalán lelesed a címet, azt beírod célnak, kezdésnek meg h "külváros" és már kész is:D
7/10 A kérdező kommentje:
És kb mennyire van messze? Ha esetleg időben megtudjátok határozni, vagy valahogy :)
Az útvonaltervezős ötlet sajnos nem vált be, megpróbáltam :(
de köszönöm azért :)
2011. febr. 22. 22:25
8/10 anonim válasza:
Könyörgöm!! Csepel(XXI) is külváros, és Békásmegyer(III) is az.
Kb 3 óra utazásra vannak egymástól ellentétes irányban.
Az állatkertbe én a Deák tértől mennék földalattival
9/10 sz12 válasza:
így nem tudunk segíteni ha azt sem tudod, h hol vagy, melyik kerületet kéne néznünk.
10/10 anonim válasza:
Túl kevés az infó de a neten 5 perc alatt mindent megtalálsz még a jegyet is megbirod venni.... És mit jelent az hogy külváros????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!