Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Volt-e valaki Páv vizsgán?

Volt-e valaki Páv vizsgán?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a sikertelen 5 vizsgám forgalomból. Volt-e valaki pávon? Tudtok-e felvilágosítást adni, hogy mire számítsak?
2011. febr. 15. 08:47
 1/5 omadjoe ***** válasza:

én voltam PÁVon. de nem azért mert nem sikerültek a vizsgáim. teherauto jogosítványhoz kellett.

reflex, megfigyelési, ügyességi gyakorlatok lesznek, meg kérdezgetni fognak, phszihologus(remélem jol irtam) fog veled elbeszélgetni.

2011. febr. 15. 08:58
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Ne haragudj meg, de azt javaslom, hogy ne vezess. Inkább keresd meg, hogy miben vagy igazán jó, és tedd azt. Véleményem szerint aki 5 alkalomból nem megy át egy úrvezetői vizsgán, az nem alkalmas és pont.
2011. febr. 15. 09:32
 3/5 A kérdező kommentje:
2.-ik: Nem ez volt a kérdésem. Szerintem Te is foglalkozhatnál valami egészen mással...., mondjuk más oldalak olvasássával.
2011. febr. 15. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát sok jóra ne számíts! :-(

Én többször voltam már(buszra és megkülönböztetettre vizsgáztam), de nem egy leányálom. Elég hosszadalmas kb 6-7 órán át tartott. Sokféle feladat(elég hülye dolgok), aztán beszélgetés pszichológussal. Úgy tudom, hogy a te esetedben még PÁV-autó használata is szükséges,ott meg pszichológus nézi, hogy vezetsz. PÁV IV.-nek hívják. Sok sikert hozzá, de azért sok jóra ne számíts! :-(

2011. febr. 15. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem egy nagy ördöngősség. Lesz egy vezetési feladat, ami kb. ugyanolyan, mint egy forgalmi vizsga. Utána logikai, ügyességi feladatokat kell megoldani elég sokat, illetve van egy beszélgetés pszichológussal + pszichológiai teszt (Szondi teszt). Arra számíts, hogy szinte egésznapos elfoglaltság.
2011. febr. 15. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!