Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen minőségű a Mélykút-Jáno...

Milyen minőségű a Mélykút-Jánoshalma-Hajós-Miske-Kalocsa út?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Igazán nem jó, elég rossz a burkolat, sok helyen kátyus.
2011. febr. 12. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
SAJNOS azt kell írnom:tipikus másodrendű sz@r Magyar út.
2011. febr. 13. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért kérdeztem, mert a SZeged-Kalocsa útra keresek alternatívákat. Eddig KKmajsa felé jártunk, de az nagyon rossz helyenként. SZeged-Kecskemét-Kalocsa ill. SZeged-Baja-Kalosa meg túl nagy kerülő :(
2011. febr. 14. 09:42
 4/7 anonim válasza:
Szia! Mi rengeteget jártunk Miskéről Szegedre, mindig a Hajós, Jánoshalma, Mélykút útvonalon. Szerintem ez lehet a legrövidebb, de arra vigyázzatok, h. Hajós és Jánoshalma közt hosszú erdős rész van, este sok a vadállat az úton.
2011. febr. 14. 13:42
 5/7 anonim válasza:
Hajós-Miske-Kalocsa egészen elfogadható, kivéve a Hajós és Miske belterületét, Mélykút - Jánoshalma nagyon átlagos, eléggé keskeny és tényleg sok a "vad", mert erdős rész.
2011. febr. 15. 15:44
 6/7 anonim válasza:
100%
Szia! Szegedről indulj el az 55-ös úton Baja felé onnan fordulj el Kiskunhalas felé az 53-as útra menj el az 53-ason Kiskőrösig és ott fordulj el Kalocsa felé! Szerintem ez a legjobb és csak pár km kerülő! Párszor megjártam már!
2011. febr. 15. 20:43
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! ezt kipróbálom
2011. febr. 17. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!