Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire számít a külső egy...

Mennyire számít a külső egy vizsgán?

Figyelt kérdés
Kérdésem általában vonatkozik egyetemi, érettségi szóbeli vizsgákra, de ugyanúgy a rutin és a forgalmi vizsgákra is. Vizsgabiztos függő hogy számít-e a külső? Történetem: két ismerősöm vizsgázott (egyik a barátnőm) ugyanannál a vizsgabiztosnál. Egyikük nagyon szép lány, szépen fel is öltözködött vizsgára, kis smink stb. Másik, csúnyább, kicsit duci és nem is öltözködik túl igényesen. Az első lány átment a forgalmi vizsgán, míg a második nem. Elmesélésük alapján pont fordítva kellett volna hogy legyen, hiszen az "egyes lány" sokkal durvább hibákat követett el, a vb mintha észre sem vette volna, a másodiknál pedig mindenbe belekötött. Nem voltam ott, nem láttam, elmesélésük alapján írok!
2011. jan. 31. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, én alacsony vagyok, túlsúlyos, és pattanásos, még szemüvegem is van, és az életben nem volt még olyan ruha, ami igazán jól állt volna.

Ennek ellenére még soha, semmiből nem buktam meg.

30N

Egyszer volt olyan, hogy a vizsgáztató abba (is) belekötött, hogy néz ki az illető. A srác pótvizsgázni ment, egy kukkot nem tanult, nem is tudott semmit. A ruházata egy póló, virágos bermuda, és strandpapucs volt. Ebben az esetben is azért, mert a vizsgáztató szerint, ha legalább felvesz egy inget meg egy nadrágot, akkor legalább addig készült volna a vizsgára, és legalább úgy nézne ki, mint akit érdekel. De nehogy azt higgye, hogy pótvizsgán a kegyelemkettes a semmire is jár.

Úgy elkaszálta, mint a szél, pedig amúgy helyes srác volt.

Szerintem ez nem lehet mérvadó, ha rendszeresen előfordul, és tudjátok bizonyítani, akkor a vizsgabiztos búcsút mondhat az állásának.

2011. jan. 31. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Hát, amikor a G. Zsuzsa nevű osztálytársnőm, idegenforgalmi vizsgára bejött derékig kigombolt blúzban csipkemelltartót villantva, a Halász megadta neki a kettest, pedig csak annyit tudott kinyögni, hogy Debrecen látványossága, a Nagytemplom! Engem ezért elkaszált. Gyengébb is vagyok mellben. A hülye fejemmel, legalább a lábaimat mutogathattam volna!Uv-n már rutinosabb voltam.
2011. jan. 31. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk most mérnök-informatikus szakon a főiskolán volt egy olyan vizsga, hogy 30-an mentünk és adott a tanár egy kegyetlen nehéz feladatsort. 5-en mehettünk szóbelizni és 1 ember ment át a vizsgán ő pedig csaj volt nagy mellekkel, mindenki más megbukott. A csaj nem tudott kb semmit mégis megkapta a kettest.
2011. jan. 31. 16:07
 4/7 anonim válasza:

Valamenyit hoz az igényesség és a szépség, de nem mindenkinél.

Csináltak is egy felmérést, hogy a szép emberek könnyebben találnak munkát és átlagosan magasabb a fizetésük.

[link]

2011. jan. 31. 16:08
 5/7 anonim válasza:
Szoknya és combfix. Tuti átmész. (tűsarok ne legyen, mert nem lehet vezetni benne).
2011. jan. 31. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :) De azt hiszem a vezetési tudásomra fogok hagyatkozni, nem szokásom más módszerekhez folyamodni, bár azt mondják helyes vagyok :)(én nem gondolom így..azt mondanám átlagos vagyok) Azért is kérdeztem mert hamarosan itt a vizsga. Úgy látom a többség szerint számít a külső. Egyéni tapasztalataitok vannak még esetleg?
2011. jan. 31. 17:07
 7/7 anonim válasza:
Nagyrészt a tanároktól függ :)
2011. febr. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!