Mennyire számít a külső egy vizsgán?
Figyelj, én alacsony vagyok, túlsúlyos, és pattanásos, még szemüvegem is van, és az életben nem volt még olyan ruha, ami igazán jól állt volna.
Ennek ellenére még soha, semmiből nem buktam meg.
30N
Egyszer volt olyan, hogy a vizsgáztató abba (is) belekötött, hogy néz ki az illető. A srác pótvizsgázni ment, egy kukkot nem tanult, nem is tudott semmit. A ruházata egy póló, virágos bermuda, és strandpapucs volt. Ebben az esetben is azért, mert a vizsgáztató szerint, ha legalább felvesz egy inget meg egy nadrágot, akkor legalább addig készült volna a vizsgára, és legalább úgy nézne ki, mint akit érdekel. De nehogy azt higgye, hogy pótvizsgán a kegyelemkettes a semmire is jár.
Úgy elkaszálta, mint a szél, pedig amúgy helyes srác volt.
Szerintem ez nem lehet mérvadó, ha rendszeresen előfordul, és tudjátok bizonyítani, akkor a vizsgabiztos búcsút mondhat az állásának.
Valamenyit hoz az igényesség és a szépség, de nem mindenkinél.
Csináltak is egy felmérést, hogy a szép emberek könnyebben találnak munkát és átlagosan magasabb a fizetésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!