Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha veszek egy 20 éves autót...

Ha veszek egy 20 éves autót akkor a legtöbb eladó tényleg kiveszi belőle az elsősegély dobozt, elakadásjelző 3szöget, izzókészletet. Stb?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 00:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Hát elmondanám, hogy nem járnak az autóhoz. Ha új kocsit veszel, ahhoz se kapsz."

én kaptam...

2011. jan. 29. 09:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nem :P
2011. jan. 29. 09:10
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! Meglátjuk...:D
2011. jan. 29. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:

ember függő, illetve attól hogy vesz-e másik kocsit. Ha nem, nyílván benne hagyja, ha vesz, akkor talán nem, bár ez szerintem garasoskodás.

Egyébként meg bele kell írni az adásvételibe, hogy a "játrmű kresz szerinti kötelező tartozékaival együtt..."

illetve célszerű az eladótól rákérdezni, megbeszélni vele

2011. jan. 29. 11:24
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nem, nyílván benne hagyja, ha vesz, akkor talán nem, bár ez szerintem garasoskodás. "

Én nem a garasoskodás miatt nem hagytam benne, hanem járkáljon ő új cuccok után, ne én :D

2011. jan. 29. 11:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Decemberben vettem egy még régebbi autót, volt benne 2 ízzókészlet, háromszög, emelő, szerszámok, valami ősrégi elsősegélydoboz (abból vettem újat, még pár év és sokat fog érni :D) Voltak hozzá régi papírok is, meg üléshuzatok. Benzin nem volt benne amikor vettem, az egyik gumi lukas volt meg a pótkerék is, és mind a 4 (+1) külső gumi teljesen kuka, és az elektromos dolgok rosszalkodnak, de ez akkor és ott nem derült ki, vannak ilyen trükközések.
2011. jan. 29. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!