Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tényleg nem kell elolvasni a...

Tényleg nem kell elolvasni a KRESZ könyvet?

Figyelt kérdés

Ismerősöm úgy ment át, hogy nem olvasott semmit a KRESZ-ről, csak a tesztet gyakorolta 3 hétig.

Ez vissza fizetődő?

2011. jan. 23. 14:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ucsó vagyok:

annyival még kiegészíteném előző "mondandómat" hogy sok közlekedő még az "elsőbbség" fogalmával sincsen tisztában, aztán van sok kavar pl. a macisajt és a stop tábla közötti különbségeket illetően is...

Az ilyen "csak tesztet töltöggetem" típusú közlekedők pl. mit szólnak ahhoz, ha azt mondom "kanyarodási szabály"?...

A maszek véleményem az, hogy aki arra nem képes/hajlandó hogy rááldozzon 3-4 hetet arra, hogy az alapokkal tisztába kerüljön, az nem való az útra, mert nincs benne elegendő "alázat", és én nem tudok ilyen közlekedőkkel szemben "bizalmi elv" alapján közlekedni (nem is szeretnék).

Nem arról van szó hogy a jogszabály legutolsó betűjét betartva közlekedjünk, de legalább legyünk tisztában azzal, "hogy kéne", vagy épp "mit szegünk meg".

Ez lenne az első lépés a jelenlegi katasztrófális közlekedési kultúra javítása felé... (akinek nem inge ne vegye magára...)

2011. jan. 24. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!