Honnan tudja a rendőr, hogy kontaktlencsém van?
Ugye ha baj van a szemünkkel,akkor kötelező vezetés közben a szemüveg.De mi van a kontaktlencsével?
Azt honnan tudja,hogy épp van-e a szememen?
Reméltem, csak hát nagy az isten állatkertje, aki inkább vezet úgy, hogy nem lát. :S
Igaza van az utánam szólónka, kódok vannak, saját jogsim nincs, ennyire nem tudom, de külön van jelölve, szóval azt bele kellene íratni, különben csúnyán ráfizethetsz.
Én írtam, hogy mutasd meg a tartót. Itt sokan írták, hogy nem hordják magukkal, csak műkönnyet.
Én azóta hordom mindig magamnál a tartót folyadékkal megtöltve, mióta volt egy olyan szitu, hogy nagyon fújt a szél és homok, por ment a szemembe és nagyon karcolt.
Ilyenkor AZONNAL KI KELL VENNI, mert a lencsétől nem tudod kipislogni és nagyon veszélyes.
Szóval kivettem és mivel nem tudtam mibe tenni és lemosni, ezért megszáradt és ki kellett dobni (tök új volt....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!