Stoppolás. Vannak tapasztalataid?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 00:55
1/11 anonim válasza:
Még véletlenül sem, hívj taxit, vagy menj gyalog!
2/11 anonim válasza:
Én fiatal koromban, rengetegszer mentem stoppal. Soha nem volt kellemetlen élményem, soha senki sem akart megerőszakolni, és nem azért, mert csúnya lettem volna. Most öreg koromban is mentem már stoppal, a munkahelyemre, amikor vasutas sztájk volt....és még mindíg megállnak az autók, és felvesznek.
3/11 anonim válasza:
15 évvel ezelőtt még simán felvettem majdnem minden stoppost. ma már senkit. az autósok is bizalmatlanok és félnek idegent beengedni a kocsijukba.
4/11 anonim válasza:
Ha jó csajok stopolnának tuti felveném őket de amilyen trógereket látni erre fele még megkéselnek hülye lennék megálni.
5/11 anonim válasza:
Nekem eddig sosem volt gondom, bár leginkább éjjel vettem fel stopposokat akik bulizni indultak vagy ilyesmi.
Külsöre itélek és akit rosszindulatúnak vagy koszosnak látok nem veszem fel. Most kövezzen meg mindenki, nem érdekel, de a cigányokat pedig nem merem felvenni.
6/11 anonim válasza:
Sajnálom őket, de senkit nem merek felvenni! 1 életem van, nem úgy mint az orkoknak...
7/11 anonim válasza:
Nekem még nem stoppolt senki, igaz hogy nem is vezetek sokat de csak azt venném fel akit ismerek és a lányokat mert tudom hogy ők úgyse tudnának bántani:D
8/11 anonim válasza:
Nem stoppolnak hanem csak lájkolják ahogy megyünk!:)
Amúgy engem nem próbált senki sem.
De én stopoltam kicsit rossz helyen de vagy 20 perc után felvettek pedig autóút mellett volt. 2 egyetemista fazon. Tudták hogy buliból jövök.:D
9/11 anonim válasza:
Én fel szoktam venni a stopposokat ha normális a kinézetük és nem koszos a ruhájuk. :) Jó, egyszer felvettem egy munkaruhás MÁV alkalmazottat is, szerencsétlen olyan helyen gyalogolt ahol tudtam, hogy a következő 10-kmen nincs település.
10/11 anonim válasza:
Soha nem vennék fel stoppost, engem az se érdekelne, ha azt se tudja melyik a helyes irány az otthona és a sivatag között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!