D-kategóriás forgalmi vizsgán mire kell nagyon vigyázni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 18:09
1/9 anonim válasza:
Ha automata váltos, akkor semmire, de amúgy sem nagy cucc, az adott "megállókba" kell beállni. Busszal több helyre be lehet hajtani, mint pl. teherautóval. Semmi exta nincs benne. Én csaj létemre a kisujjamból ráztam ki. NEM mellbedobással!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEM plusz pénzzel! Ne parázz! Minden menni fog! Sok sikert!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszod,sajnos nem automata.
2011. jan. 9. 18:20
3/9 anonim válasza:
és a C jogsi mennyire nehéz? sokkal nehezebb mint a B-s jogsi?? És az a négy elméleti vizsga egyben van, vagy mindegyik külön?
4/9 anonim válasza:
Első vagyok. Attól függ, hogy milyen értelemben. Az elmélet? Vagy a gyakorlat? A 3-szor 25 kérdés egymás után fog jönni, tehát 75 kérdés csak más-más témakörben.
5/9 A kérdező kommentje:
Gyakorlatra gondoltam,de már sikerült.
2011. jan. 18. 15:24
6/9 anonim válasza:
bocs, hogy kérdéssel csatlakozom be:
melyik jogsi A B C D - minek a vezetésére jogosít?
7/9 A kérdező kommentje:
Heló!
A-kategória:nagymotor
B-kategória:személyautó
C-kategória:tehergépjármű
D-kategória:autóbusz
E-kategória:nehézpótkocsi
2011. febr. 6. 13:11
8/9 anonim válasza:
Lehet B+E és akkor csak simán pót és semmi "nehéz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!