Budapestről indul Angliába busz?
Figyelj, ha jót akarsz repülsz.
Az elsö 4-5 repülésemnél mindig ittam elötte, nem is keveset. Egy 0,5 literes Jägert lehúztam.
Volt, hogy már nehezen találtam fel a gépre, de végig aludtam az utat, úgy keltett fel egy csaj, hogy megérkeztünk.
okos ötlet, barátom... egy fickó azért kapott szívrohamot mellettem egy gépen, mert szétitta az agyát utazás előtt, és egy halom pénz volt neki, hogy mentőhelikopterrel elszállítsák a másik szigeten lévő kórházba.
valahogy gyűrd le a fóbiáidat, nem fogsz belehalni a repülésbe, jópár ember túlélte már.
vegyél be egy adag daedalont, aztán alszol.
a légi közlekedés a legbiztonságosabb.
én 4 sör után tudok repülni. :) Abba még senki sem halt bele. De ha nagyon félsz, akkor tényleg vonatozz, kedves kérdező, mert a busz ilyen hosszú távon kikészít.
Vonattal lezúzol franciákhoz, ott átszállsz és hip-hop, máris Londonban vagy. Elvirán (elvira.hu) meg is tudod nézni, hogy mennyi zsé a jegy és mennyi ideig tart az út. Béke!
www.volanbusz.hu -n nézelődj a nemzetközi utaknál.
Budapest-London oda vissza akár 20000 forintból is kijöhet.
A többieket meg pontozd le, jó nagy hülyeségeket írtak.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!