Vajon mennyi időnek kell eltelnie, hogy valaki egyedül is vezethessen mondjuk egy hosszabb úton?
Ahogy megkapod a jogsit már mehetsz ameddig akarsz.
Az már más kérdés hogy ha nincs saját kocsid akkor a szülők mikor adják oda.
Nekem több mint 1 éve van jogsim és jövő héten megyek 100km-re de nem egyedül hanem a haverjaimmal.
Egyedül még max 20-25km-re mentem el.
Én úgy tudom, hogy egy évig nem mehetsz külföldre egyedül, és utánfutót se húzhatsz. Ez még a kezdő vezetői engedélynél volt, nem tom még van-e ilyen..
Remélem tudtam segíteni...
Külföldre 18 év felett mehetsz, tök mindegy mióta van jogsid.
2 évig nem utánfutózhatsz.
Ahogy fent írták, más kérdés hogy szülők mikor adják oda.
Nekem 2 hete van kézbe a jogsim, azóta én vezetek de csak ha anyu is jön, egyedül tavaszig nem kapom meg a kocsit, ami az utak állapotából érthető is.
17/F
Előző hozzászóló:
Van téli gumi, gyakorlok amennyit csak a tank engedi, és akárhova megyünk én vezetek.
Ilyen szempontból szerencsésnek érzem magam hogy ősszel, viszonylag változó időben (volt száraz út és szakadó eső is) tanultam meg vezetni de a rutint télen szerzem.
17/F
20000 :| omg ... jó lesz az 2000nek is.
Am. meg ahogy érzed, nekem 3éves a jogsim 2,5 éve van saját autom azotta kb. havi 1500-2000km-t javarészt budapesten. De hogy ha nem félsz, taratasz a vezetéstől, akkor inkább hagyd az egészet a francba épp elég béna sofőr van, aki nem megy be a busz mellé, mert úristen nem férünk el és társai.
Autópályán voltam oktatóval ott is tanított szóval az meg van.
Annyit vezetek amennyit csak tudok, és többiek szerint jól is csinálom.
Köszi a tanácsokat.
17/F
20000 :| omg ... jó lesz az 2000nek is.
Bocs, magamból indultam ki (járunk az országban sok helyre, sokat). A 2000 tényleg elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!