Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen hibákat követtetek el...

Milyen hibákat követtetek el friss jogsival az első kilométereken?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem két hónapos jogsim van, cca 500 km-t mentem eddig.

Ha meg kell álnnom egy kereszteződésben, néha 1-es helyett 3.-ba teszem a váltót. (Tudom, no comment!)

Ezenkívül szerencsére más nincs, legalábbis eddig.

2010. dec. 14. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szia, igaz nincs jogsim, de első vezetésemnél egy jó nagy parton az út közepén bedöglöttem, nem bírtam kimenni és aztán még 2X bedöglöttem, és az oktatónak hála , indultunk el...
2010. dec. 14. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer akartam kifordulni balra egy főútra ami ráadásul kanyarodott. Kinéztem jobbra semmi kinéztem balra ahol jött egy kocsi de csak 2 másodpercet kellett várni hogy elmenjen. Amikor elment kikanyarodtam de addigra jött valaki jobbról és a méteren múlott hogy mögé érkezek....

Hát ez volt

2010. dec. 14. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
elején volt olyan hogy ha apám nem kiabál rám, lazán beleszaladok egy fölérendelt útra ahol jöttek a kocsik (főútvonal kanyarodik). Előtte elbambultam egy Audi R8ason :D
2010. dec. 14. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
2. vok, nekem volt olyanom,h. majdnem elütöttem egy pasit,ha nincs mellettem az oktató, akkor most börtönben csücsülök, aztán jobb helyett balra fordultam, a járdán akartam menni nem az úton, jaj és az út bal felén vezettem nem a jobb felén-szegény szembejövők kicsit megijedtek...
2010. dec. 14. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt hogy felmentem a padkára, pl kikanyarodáskor a kocsi hátsó kereke ment fel mivel nagy kocsink van és szűk útra kanyarodtam fel.

Néha lefulladtam mert benzines a kocsink én meg dízelesen tanultam.

Más nem nagyon volt.

2010. dec. 14. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az első hónapban sokszor lefulladtam(néhányszor) főképp lámpás kereszteződésnél
2010. dec. 15. 20:33
 8/8 anonim válasza:
100%

1978 februárjában szereztem jogsit, azóta a 10. autómat nyúzom.A legelső egy Zaporozsec volt.A vele történt vicces esetemen azóta is gyakran nevetek. Talán 2 hetes volt az autó, amikor egy balra kanyarban lakott területen megcsúsztam, és a szegélykő állított meg. Nem tudtam, utam folytatása után miért mutogatnak, integetnek az emberek.Amikor célba értünk, apósom ki akart szállni az anyósülésről, de nem tudta kinyitni az ajtót, az csak rugózott, de nem nyílt ki.Kiszálltam, és átmentem a kocsi másik oldalára megnézni, mi a gond.Ekkor ért a meglepetés, és óriási nevetésben törtem ki.Ugye a Zaporpzsec léghűtéses volt, és a kocsi két oldalán volt 1-1 légbeömlő torok. Nos a jobb oldali torokból a kocsiszekrénnyel párhuzamosan kiállt egy közel 2 méteres cédrusfa, amit akkor "ütöttem el" amikor az említett kanyarban kicsúsztam.

Nem mindennapi látvány volt!

2010. dec. 21. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!