Mit csináljak h ne "unatkozzak" nagyon vezetés közbe?
Figyelt kérdés
Úgy értem h ha sokat vezettek megállás nélkül. ötödik éve vagyok kamionos és már "unatkozok" figyelem az utat meg figyelek más autósokra is de unatkozok. 1-2 percet szoktunk beszélgetni cbn de az szinte semmi, telefonálni is szoktam néha. A rádiótól álmos leszek meg unalmasak a zenék is de azért zörög magának, nem állhatok meg mindenhol kávézni. Néha vannak olyanok akik tudnak jönni velem. Nektek szokott ilyen lenni?2010. dec. 14. 17:31
11/15 anonim válasza:
Szerintem törődj bele hogy ez egy ilyen szakma. Ha nem kéne az utat figyelni akkor lehetne akár olvasni is, vagy nyelvet tanulni, az külföldön kifejezetten hasznos.
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
utolso! zsíír a video, de azért gondolj bele mivan ha azoknál a felugrásoknál nem fogja a kormányt akkor és meglöki akkor már megy is a kamion az árokba rosszabb esetben rögtön borul
14/15 anonim válasza:
könyvet olvas, ipad-l ügyködik és ezek közbe még telefonál is.:)
15/15 anonim válasza:
10 éve kamionozok. Én kabarékat, esetleg valami izgalmas filmet szoktam kazira felvenni, és azt hallgatom. A kabaré az nagyon bevált. Felvidít, tudsz mellette figyelni, megszakítja a monotonitást, és nagyon sok jó kabaré van, vagy showder klub...
Remélem tudtam segíteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!