Mit csináljak h ne "unatkozzak" nagyon vezetés közbe?
Figyelt kérdés
Úgy értem h ha sokat vezettek megállás nélkül. ötödik éve vagyok kamionos és már "unatkozok" figyelem az utat meg figyelek más autósokra is de unatkozok. 1-2 percet szoktunk beszélgetni cbn de az szinte semmi, telefonálni is szoktam néha. A rádiótól álmos leszek meg unalmasak a zenék is de azért zörög magának, nem állhatok meg mindenhol kávézni. Néha vannak olyanok akik tudnak jönni velem. Nektek szokott ilyen lenni?2010. dec. 14. 17:31
1/15 anonim válasza:
igen szokott ilyen lenni más is folyton unatkozik bár én még nem vezetem kamiont. én próbálok mindig uj zenéket halgatni vezetés közben
2/15 anonim válasza:
én kamionozok, és ugy oldom meg h vagy viszek magammal vkit, vagy énekelek :) CB-zek, TV-t nézek (igen TV-t!) esetleg, laptopot nyomkodom....stb légy kreativ
3/15 A kérdező kommentje:
énekelni én is szoktam stopposokat is felszoktam venni ha normálisan néznek ki. de általában enni szoktam, ez nekem azért jó mert nem látszik meg. Azt szeretem amikor az út olyan össze vissza az autópálya például megöl. aza legutálatosabb
2010. dec. 14. 18:18
4/15 anonim válasza:
Meg tudnád mondani hogy melyik frekvenciákat használjátok?
5/15 A kérdező kommentje:
usb felső 40 általában vagy 38közép és van egy titkos
2010. dec. 15. 19:20
6/15 anonim válasza:
Nézelődj: csajok, táj, állatok. Írj magadnak egy jó cd-t. Vegyél újságot és néha pillants bele. Gondolkodj a problémákon amiket meg kell oldanod. Esetleg vigyél magaddal egy kiscsajt...
7/15 anonim válasza:
Helló!
Szerintem irj ki a gépről zenéket,amiket te szeretsz,és azt hallgasd ha lehet!Vagy ha van a telodon jó zene,vigyél magaddal fülhallgatot és hallgasd azt!
Remélem segitettem.......szia
14/f
8/15 anonim válasza:
na majd elintézem h ellenőrizzék a kamionokban a CB-ket, ha itt USB-n beszél valaki .... úgyhogy jó lesz szabályos, CEPT-normás, FM-esre cserélni gyorsan!! nem szabad a jogszabályokat áthágni!
9/15 A kérdező kommentje:
a billencsesek usbn beszélnek
2010. dec. 18. 21:04
10/15 A kérdező kommentje:
ja amúgy már a saját zenéket is unom :S
2010. dec. 18. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!