Ki tudja mi a különbség a Navteq, Topmap, Teleatlas térképek között? Kinek melyik miért jött be?
Mindegyik "feldolgozás".
Az igo nem írt PNA-ra térképet, csak PDA-ra. Legalábbis régebben. Volt talán 1-2 típus kivétel.
Én Wayteq típusú PNA-t vettem, LogicGear volt a térkép neve. Frissíteni nem lehetett (bár eladáskor azt ígérték). Volt ugyan hozzá frissítési lehetőség, de ahhoz egy ausztrál honlapra kellett volna írni, meg pénzt átutalni, szóval necces.
Viszont a Logic Gear térkép egy az egyben igo volt kinézetében és használatában. És a PNA-n ment is a tört igo.
Az Igo készített mindig is térképeket pna-ra.
Én jelenleg az igo8.3 at használom szerintem semmi különbség nincs a térképek között csak a kinézet a skinek mások de mind az igo alapján készült de azt te is megváltoztathatod.
én innen töltötem le ingyenes:
egyébként szerintem értelmesebb térkép nélküll venni egy gps-t nem csak olcsóbb de frissíteni is egyszerübb meg ingyenes számtalan torrent oldal tele van igo frissítésekel.
Amiről ez első két válaszadó ír, az nem térkép, hanem navigációs program. Azaz az IGO 200x, 8.x , Primo navigációs program, ami használ(hat) különböző térképeket ezek a NAVTEQ, TOPMAP, TELEATLAS gyártóktól kerülnek ki. Kelet-EU-ra inkább Topmap csomag (ami helyi, országonkénti gyártók térképeiből áll). Nyugat EU-ra TeleAtlas, kamionra inkább Navteq való, de használható autóra is simán, sőt van aki inkább ezt preferálja a másik kettő helyett.
Jó lenne, ha válaszokat olyanok írnának akik már hallottak dolgokról, nem pedig csak blődségeket böfiznének ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!