Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ki tudja mi a különbség a...

Korfa kérdése:

Ki tudja mi a különbség a Navteq, Topmap, Teleatlas térképek között? Kinek melyik miért jött be?

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Mindegyik "feldolgozás".

Az igo nem írt PNA-ra térképet, csak PDA-ra. Legalábbis régebben. Volt talán 1-2 típus kivétel.

Én Wayteq típusú PNA-t vettem, LogicGear volt a térkép neve. Frissíteni nem lehetett (bár eladáskor azt ígérték). Volt ugyan hozzá frissítési lehetőség, de ahhoz egy ausztrál honlapra kellett volna írni, meg pénzt átutalni, szóval necces.

Viszont a Logic Gear térkép egy az egyben igo volt kinézetében és használatában. És a PNA-n ment is a tört igo.

2010. dec. 10. 09:08
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Az Igo készített mindig is térképeket pna-ra.

Én jelenleg az igo8.3 at használom szerintem semmi különbség nincs a térképek között csak a kinézet a skinek mások de mind az igo alapján készült de azt te is megváltoztathatod.

én innen töltötem le ingyenes:

[link]

egyébként szerintem értelmesebb térkép nélküll venni egy gps-t nem csak olcsóbb de frissíteni is egyszerübb meg ingyenes számtalan torrent oldal tele van igo frissítésekel.

2010. dec. 10. 10:38
 3/3 anonim válasza:
100%

Amiről ez első két válaszadó ír, az nem térkép, hanem navigációs program. Azaz az IGO 200x, 8.x , Primo navigációs program, ami használ(hat) különböző térképeket ezek a NAVTEQ, TOPMAP, TELEATLAS gyártóktól kerülnek ki. Kelet-EU-ra inkább Topmap csomag (ami helyi, országonkénti gyártók térképeiből áll). Nyugat EU-ra TeleAtlas, kamionra inkább Navteq való, de használható autóra is simán, sőt van aki inkább ezt preferálja a másik kettő helyett.

Jó lenne, ha válaszokat olyanok írnának akik már hallottak dolgokról, nem pedig csak blődségeket böfiznének ide.

2011. máj. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!