Jogosítványhoz mit kell még tennem?
Holnap meg lesz(remélem) az elsősegélyem és mindenem meg van (rutin,forgalmi,kresz...)
Ezután egyből mehetek az NKH-hoz(ugye ott adnak egy papírt amivel mehetek az okmányirodába...
Pontosan hogy van ez?mert hallottam olyat hogy várni kell egy hetet...meg ilyenek...
Válaszotok előre is köszi
pontosan olyat mondott ismerősöm hogy 1hetet várnia kellett utána mehetett az nkh-hoz
meg mondtak olyat is hogy kis pénz ellenében az utolsó vizsga után hogy ha bemész oda adják
a forgalmi vizsga után 3 nap múlva kell bemenni az nkh-hoz a vizsgaigazolásért, és ott be kell mutatnod az elsősegély kártyádat, csak akkor adják oda a vizsgaigazolást.
Utánna a póstára kell menned, ott kell kérni egy illetékbefizetési csekket, és ki kell töltened és az összeget is neked kell ráírni (amikor én csináltam akkor 4000 volt, most nem tudom mennyi, a póstások meg tudják mondani) és ott helyben be is lehet fizetni
ezután be kell menni az okmányirodába
ami kell:személyi, lakcímazonosító, vizsgaigazolás, és talán az elsősegélyes kártya. ott kapsz egy lapot hogy folyamatban van a jogosítvány igénylése, de evvel még nem vezethetsz, meg kell várni amíg kiküldik a plastic kártyát
hogy ha elkap a rendőr, és csak azt a kis lapot tudod lengetni neki, akkor ha hepciás kedve van akkor el is tilthat 2 évre a jogosítványtól. (hiába van meg minden vizsgád, azzal még nem vezethetsz)
Előző vagyok.
Nem az elsősegély vizsga számít, hanem a forgalmi vizsga. Attól számított 4. munkanap.
utolsó köszi szépen(:
azt hittem hogy az utolsó vizsga után kell várni(elsősegély)...de a forgalmi után kell
így ma elsősegély vizsga után mehettem az nkh-hoz meg az okmányirodába:)
azt mondták hogy egy másfél hét:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!