Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet törvényesen Magyarország...

Lehet törvényesen Magyarországon kocsit tartanom?

Figyelt kérdés
Szlovákiai magyar vagyok Magyarországra megyek fősulira és akarok magamnak ott egy kocsit venni. Szóval nekem lehet ott kocsit tartanom? Vagy csak Szlovákiából vihetem át az ottanit?
2010. dec. 4. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Itt is lehwt. EU-s ország.
2010. dec. 4. 16:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem kell ahhoz állandó lakhely és magyar állampolgárság?
2010. dec. 4. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
miért kéne?
2010. dec. 28. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ideiglenes lakhely, azaz mai nevén tartózkodási hely kelle, ha jól tudom. Na de pont fordítva szokás, azaz a magyarok jelentkeznek be kamu szlovák tartózkodási helyre, hogy kocsit vegyenek szlovák rendszámmal. Azaz szerintem olcsóbb lenne, ha áthoznál onnan egyet magaddal, hiszen szlovák állampolgár vagy.
2010. dec. 28. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Neked meg a kollégium vagy az albérlet tartózkodási hely lesz ideát.
2010. dec. 28. 15:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 28. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Hozz át Szlovákiából autót. Nálunk drágák a kocsik, sok rá az adó, a biztosítás.

Ha megtehetném hogy külföldről hozzak kocsit akkor én is hoznák, de se cégem, se lakhelyem nincs külföldön.

2010. dec. 29. 09:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Az lesz, és megyegyszer köszönöm szépen a válaszokat! :)
2010. dec. 29. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!