Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogsival lehet kulfoldon...

Friss jogsival lehet kulfoldon vezetni? Tehat elindulhatok egyik orszagbol a masikba kocsival?

Figyelt kérdés
csak van egy kis csavar a dologban, magyar vagyok, gorog jogsim lesz hamarosan, es haza szeretnek latogatni kocsival
2010. dec. 4. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
18 év felett vezethetsz. De friss jogsival meghalsz az autópályán, veszélyes lenne neked!
2010. dec. 4. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
ha elmúltál 18 vezethetsz.
2010. dec. 4. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Első, nem biztos hogy meghalna, én csak azt tudnám mondani, hogy hatalmas erőfeszítést igényel, és nagyon elfáraszt, az első néhány alkalom.

Anno friss jogsival nekem is az első utam hosszú autópályán menet volt, esőben, éjszaka. Ennek már több mint két éve, azóta se csináltam balesetet.

Ne hallgass az elsőre kedves kérdező, már ami a meghalás részét illeti, a többi korrekt.

2010. dec. 4. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Én azt képletesen értettem:P (első vagyok)

De azt tudom, hogy jogsi után még betelt pár hónapba, míg megbízhatóan vezettem fulladozás nélkül, és figyelmesebb tudtam lenni a forgalomra... balatoni autópályán is csak elhűlök az anyósülésről figyelve, hogy mennyi sok barom van...

Szóval friss jogsisként nem életbiztosítás autópályán vezetni, mert olyan nincs, hogy 100%-osan biztosan tudja kezelni az autót, pláne, hogy az utak csúszósak, meg ónos eső is esik.

Aki egy kicsit is alázattal áll hozzá a dologhoz, nem fog frissiben autópályára menni!

2010. dec. 4. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

"De azt tudom, hogy jogsi után még betelt pár hónapba, míg megbízhatóan vezettem fulladozás nélkül, és figyelmesebb tudtam lenni a forgalomra... "

Ez már a saját szegénységi bizonyítványod...

2010. dec. 4. 20:33
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, elvetettunk az otletet vegul, inkabb repulunk. nem egyedul mentem volna, de igy is a repules mellett dontottunk. majd inkabb tavasszal :)
2010. dec. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!