Ütöttek már el?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 18:41
2/9 anonim válasza:
egyszer leestem a járdaszigetről és úgy állt meg a kocsi hogy súrolta a lökhárító a vállamat.
de nem. :)
5/9 anonim válasza:
kiskoromban járdán száguldottam, majd egy kocsikihajtónál jött egy autó, énmeg szabályosan eldőltem az út fele :D Csak a hüvelykujjam vérzett egy picit.
6/9 anonim válasza:
Szerencsére még nem, de nem akarom elkiabálni!
7/9 anonim válasza:
engem már igen... hát mit ne mondjak nem egy leányálom...
8/9 anonim válasza:
ha az a kérdés hogy autó ütött-e el már engem, akkor nem... de én ár ütöttem el parkoló autót xD
9/9 anonim válasza:
illetve, ma reggel amikor kihajtottam az útra hátulról jött egy kocsi amit totálisan nem hallottam, és egyszercsak észrevettem hogy fél méterre valami nagyon zavaró fekete valami van mellettem :D aztán kiderült hogy egy kocsi volt... hát szerencse hogy nem kúrt el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!