Még nem vezethetek, fontos megvárni a jogosítványt?
Figyelt kérdés
Frissen szereztem meg a jogosítványom, voltam az okmány irodában és adtak papírt hogy már készül a jogosítványom. Nekem azt mondták amig nem érkezik meg a jogsim nem vezethetek, de bizonyos okok miatt mégis kell a hétvégén, nem tudom máshogy megoldani. A rendőrök megbüntetnek, vagy lehet valami következménye, hogy még a tényleges jogosítvány nincs a kezemben és úgy vezetek?2010. nov. 20. 00:17
1/6 anonim válasza:
Igen, megbüntethetnek. A magukat makacsul tartó évhitekkel ellentétben ez a papír nem minősül jogosítványnak, hanem majd csak a műanyag lapocskával vezethetsz.
2/6 anonim válasza:
Nem javallott a kis rózsaszín bizbasz előtt nagyon autókázni, mert 2 év eltiltás is lehet belőle. Nem hiszem hogy megéri most az a vezetés. Igenis meg kell tudnod oldani máshogy.
Busz, Taxi, Ismerős, anyuka apuka. Lesz még idő felvágni a jogsival.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a felvágás, igazán vezetni sem akarok csak családi okok miatt kellene, de köszönöm a választ.
2010. nov. 20. 00:31
4/6 anonim válasza:
Ezt nem hiszem, hogy nem mondták el neked az oktatáson.
Nem, nem vezethetsz az okmányirodában kapott papírral, kizárólag a jogosítvánnyal.
Azt nem tudom, hogy ha elkapnak abból lehet-e eltiltás, de nincs az a családi ügy ami miatt ezt megéri kockáztatni. Ha életbevágó menjetek taxival, vagy kérjetek meg rokont, ismerőst.
5/6 A kérdező kommentje:
Jó megértettem
2010. nov. 20. 00:56
6/6 anonim válasza:
Azért nem vezethetsz a papírral, mert azt nagyon könnyű lenne hamisítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!