Pilóta akarok lenni. Mit tegyek érte?
15/L
Milyen kritériumoknak kell megfelelni? Hol jelentkezhetek később? Ja és budapesti vagyok.
"Ha érdekel ilyenben én is tudok segíteni, üzemanyagárban felviszünk..."
Ez mit jelent?
azt jelenti, hogy csak annyit kérünk amennyibe a gép valójában kerül. Nem titok hogy a repülős cégek ebből élnek, így ők tesznek rá plusz árrést a kiadásokra, nyereségre, stb...
Ráadásul a gép tulajától béreljük nem közbenső cégtől, így még olcsóbb. A lényeg, hogy a végösszegben sokkal olcsóbb mintha csak simán bármelyik céghez odamennél, hogy szeretnél sétarepülni, mert a közbenső árfokozó tényezők itt kiesnek. Példa: egy cég hirdet 30 perces repülést 17-ért, mi meg felviszünk egy órára 21-ért.... A pontos árakat most nem tudom, de nagyságrendileg ezek helyt állóak. Szóval azért nem mindegy...
Na hogy állsz a repüléssel?
Egyébként szerintem, ha pilóta szeretnél lenni, biztos nem árt, ha repülőgépszerelő suliba jársz (Én is ide járok) www.kossuth-csepel.hu/
szerintem nagyon jó suli kéttannyelven is tanítják az angolt. Utána szerelő-képzés, ha azokon átméssz, akkor már sokat tudsz a gépekről... utána jöhetnek a különböző képzések.
ja, csakhogy attól hogy megtanulja szerelni, még nem fogja tudni vezetni is :)
Nem is egy olyan szerelő van, aki nem tud gépet vezetni, de legalábbis hivatalosan nem vezetheti, mert nincsen rá szakszója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!