Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Pilóta akarok lenni. Mit...

Pilóta akarok lenni. Mit tegyek érte?

Figyelt kérdés

15/L

Milyen kritériumoknak kell megfelelni? Hol jelentkezhetek később? Ja és budapesti vagyok.

2010. nov. 13. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ha érdekel ilyenben én is tudok segíteni, üzemanyagárban felviszünk..."

Ez mit jelent?

2010. nov. 14. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:

azt jelenti, hogy csak annyit kérünk amennyibe a gép valójában kerül. Nem titok hogy a repülős cégek ebből élnek, így ők tesznek rá plusz árrést a kiadásokra, nyereségre, stb...

Ráadásul a gép tulajától béreljük nem közbenső cégtől, így még olcsóbb. A lényeg, hogy a végösszegben sokkal olcsóbb mintha csak simán bármelyik céghez odamennél, hogy szeretnél sétarepülni, mert a közbenső árfokozó tényezők itt kiesnek. Példa: egy cég hirdet 30 perces repülést 17-ért, mi meg felviszünk egy órára 21-ért.... A pontos árakat most nem tudom, de nagyságrendileg ezek helyt állóak. Szóval azért nem mindegy...

2010. nov. 16. 22:37
 13/15 anonim válasza:

Na hogy állsz a repüléssel?

Egyébként szerintem, ha pilóta szeretnél lenni, biztos nem árt, ha repülőgépszerelő suliba jársz (Én is ide járok) www.kossuth-csepel.hu/

szerintem nagyon jó suli kéttannyelven is tanítják az angolt. Utána szerelő-képzés, ha azokon átméssz, akkor már sokat tudsz a gépekről... utána jöhetnek a különböző képzések.

2011. márc. 23. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:

ja, csakhogy attól hogy megtanulja szerelni, még nem fogja tudni vezetni is :)

Nem is egy olyan szerelő van, aki nem tud gépet vezetni, de legalábbis hivatalosan nem vezetheti, mert nincsen rá szakszója.

2011. márc. 23. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ki akarod probalni a repulest, keress meg mailben. Ill. kuldok 1-2 dolgot, ami alapjan tudsz majd donteni.
2011. ápr. 10. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!