Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Manapság miért lett az szokás,...

Manapság miért lett az szokás, hogy nekem mint gyalogosnak zöld van, erre az autós engedi fel a kuplungot az autót meg rám??

Figyelt kérdés
Természetesen nyilván nem üt el de nem sok híja. Mikor lett ez szokás és miért? Régen ilyet nem tapasztaltam. Nem bírja kivárni a sorát vagy mi? Természetesen zöld van nem villog, normális tempóban kelek át. Vagy az ilyennek az tetszene ha futnék? Biztos nem fogok, sőt ezentúl még annyira se sietek majd. Azért nem értem mert sok autós szidja a biciklist vagy gyalogost és ők se különbek. Miért éri ez meg nekik, és ha mégis elütne a marha erre nem gondol.

tegnap 16:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Simán van ilyen, hogy mindkettőnél zöld van. Autós elenged, mehetsz. Nem kell ebből többet kihozni.
tegnap 18:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Tehát nem ismered a pontos körülményeket, csak azt tudod, hogy a Q..va anyját az autósnak?

Hmmmmm.

tegnap 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!