Taxisnak szokás borra valót adni?
A "borravaló" egy cseppet elcsépelt lett.
A plusz szolgáltatásért, kedélyért, kedvességért, figyelemért,...stb LEHET adni plusz pénzt.
Egy "sima" szolgáltatásért, főleg előre nem érdemes gondolkodnod ezen.
A "KELL" semmiféleképpen nem helyes. :)
Taxisnak soha semmit ne adj!
Csak ül a tepsi seggén, nem csinál semmit.
Milliókat keres.
Én is csináltam tudom hogy megy.
Ja, meg fodrász. Annak is azért jattolok, mert jófej, és feldobja a napom. Alapjáraton nekem ezzel a borravalóval az a hozzáállásom, hogy annak adok borravalót, aki csinált olyat, ami nem feltétlenül a szigorú munkaköri leírása. Így pl. a GLS futárnak eszembe sem jutott soha jattolni (bár később megtudtam, hogy néha nekik is szokás), viszont amikor felhívott, hogy jönne, én meg szóltam, hogy nem aznapra gondoltam, hogy megjön, már munkában vagyok a világ végén, vigye nyugodtan a depóba, aztán majd értemegyek valamikor, helyette aláírta helyettem, és megbeszéltük, a héten melyik másik reggel jár úgyis arra és akkor elhozza nekem a csomagot, azt a csávót megjattoltam.
Szóval taxisnál is. Amelyik karótnyelt, vagy bunkó, annak nem jattolok. Akivel eldumálgatunk, vagy igazán gyorsabban elvisz, mint a guglimaps írta, mert van helyismerete, annak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!