Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kilencedjére buktam ma meg...

Kilencedjére buktam ma meg forgalmin, hogyan tudnék sikeresebb lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kicsit későn kezdtem el a jogsit, mert már 47 éves vagyok. De ettől még jó lenne ha lenne, mert egy falun lakom és innen minden messze van, a buszozás meg már nagyon kényelmetlen.

El is kezdtem, beleöltem egy csomó pénzt. Már minden megvan, csak a forgalmi vizsga nem sikerült. Voltam már PAV-on is, ott nem állapítottak meg alkalmatlanságot. Nagyon kellene valami jó tanács, mert ősszel lejár a 2 évem és már nagyon sok pénzem benne van.

Most legutóbb azért buktam meg, mert párhuzamos parkolásnál majdnem meghúztam a másik autót. Az a baj egyébként, hogy sajnos nagyon kövér vagyok (170 cm/130 kg) és az oktatókocsiba is nehezen tudok beülni, így nekem nehezebb dolgom van.

Valami jó tanács?

febr. 17. 13:20
1 2 3
 21/29 kutyafule4 ***** válasza:
0%

#7 nem értem.

"Minél idősebb valaki, annál nehezebb megtanulni"

Szóval a nem létező készségek megkopnak idővel? Vagy arra gondolsz, ha valaki elszokott a tanulástól az nehezebben kezd el újra tanulni? Ebben lehet valami, de az elméleti oktatásnak kisebb része az anyag megtanulása, a nagyobb annak logikájának megértése és alkalmazása.

febr. 17. 22:26
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért húzod meg a szomszéd autót mert el vagy hízva?

Ezt te se gondolod komolyan...

Olyan alacsony szintet kell megugorni jogsiszerzésnél, hogy ha 9x nem sikerült akkor hiába a még alacsonyabb szintű PÁV elvárás, be kellene látni, hogy nem megy. A saját és másik biztonsága érdekében, ne vezess és kész.

Van taxi, busz, vonat stb. De teli a padlás elektromobilitási megoldásokkal is.

febr. 18. 07:09
 23/29 anonim ***** válasza:
66%

21: az elméleti oktatással nincs gond. Van, aki 60 évesen is tanul. A gyakorlatra, a vezetésre vonatkozik. És nem én találtam ki. Oktatók is ezt mondják. Én meg mondjuk magamon tapasztaltam.

Sok minden lehet benne. Pl. egy 40 éves teljesen máshogy látja a világot, benne a saját helyét és felelősségét, mint egy 20 éves. Egy 20 éves el sem tudja képzelni, hogy mennyi minden történhet. Nincsenek benne olyan gátak.

febr. 18. 09:26
 24/29 anonim ***** válasza:
21%

Én pont 18 voltam mikor megkaptam a jogait.

Nagyon örülök,hogy akkor megcsináltam,a fiamnak is fogom rögtön javasolni meg fizetni ,és rögtön a B-t meg a C-t együtt,hogy már egy plusz szakmája is lesz 18 évesen

febr. 18. 09:36
 25/29 anonim ***** válasza:
60%
#21 Nem érted, hogy minél idősebb vagy, annál nehezebb az idegrendszeredet új feladatokra betanítani?
febr. 18. 11:51
 26/29 kutyafule4 ***** válasza:
43%

#23 tehát a fiatalok a gátak hiánya miatt tanulnak meg könnyebben vezetni?

#25 én azt értem, csak azt nem, hogy miért olyan mintha folyamatosan magad ellen érvelnél :)

febr. 18. 12:20
 27/29 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy folyamatosan? Ezen kívül én csak a válaszok első oldalán írtam választ és tök más témában, nem az életkorral kapcsolatosan.
febr. 18. 13:33
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
#24: Szerencsére erre így egyáltalán nincs lehetőség
tegnapelőtt 06:50
 29/29 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, mi értelme a C-nek. Nem mindenkinek való az az élet, ami pl. egy kamionsofőré. Már a BE is az emberek többségének soha nem fog kelleni életében. Milyen gyakran vezetnék én pl. teherautót? Nagyon ritkán nagyobb költözéskor. Olcsóbb költöztetőt fizetni, mint jogsit csinálni meg járművet bérelni. Ha kell egy szakma a gyereknek, annyi jobb opció van, amivel jól lehet keresni és esetleg még a családi élete sem megy rá az embernek.
tegnapelőtt 11:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!