Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hány óra vezetés után sikerült...

Hány óra vezetés után sikerült a forgalmi vizsga (csak én érzem kevésnek a 30 órát)?

Figyelt kérdés
Igaz még csak a 20. óránál járok a vezetésben de úgy érzem, hogy rá kell majd húzni plusz órákat.😔

jan. 30. 22:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
60-80-100 óra vezetés? 😮 Úristen! Eltudom képzelni milyen "sofőrök" lehetnek azok, akik ennyi óra utána tudnak csak sikeres forgalmi vizsgát tenni. Nektek nem való a vezetés! Kérlek szépen titeket, esőben / hóban / fagyban / hideg időben ne vezessetek, mert szeretnék haza érni a családomhoz és a kollégáimhoz a munkahelyemre beérni dolgozni autóval. Ha meg valamelyikőtök a kamionom vagy a buszom elé csúszik autóval és megdöglik, nem akarok lelkiismeret furdalást a családja miatt magamnak örökre. Köszi!
febr. 1. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 42 kellett azthiszem.

Közbe jött a covid és hónapokig szünetelt minden , ezért nem akartunk 2-3 hónap kihagyással vizsgára menni, ezért vettünk pótórákat és elsőre átmentem. 4 éve balesetmentesen vezetek.

febr. 1. 12:06
 13/19 anonim ***** válasza:
84%

Mi köze a befektetett időnek ahhoz, hogy kiből milyen sofőr lesz?

Vagy akkor zárjuk ki az egyetemről azokat, akik 30 óra tanulás árán tudnak felkészülni egy vizsgára, mert “őfelsége” 20 alatt is megoldja? Tehetség kérdése, hogy kinek mennyi idő kell valaminek az elsajátításához. Ahogyan valakinek a természetes, csiszolatlan énekhangja is gyönyörű, míg mások évekig énektanárhoz járnak, hogy jó legyen.

febr. 1. 17:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
30
febr. 2. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

38

De 30 órával kb lehetetlen már levizsgázni, kivéve ha nagyon-nagyon érdekel a vezetés/ van már gyakorlatod benne, nagyon ügyes vagy. Oktatóm 36. órára írt be vizsgázni, de a biztonság kedvéért vettem még kettőt, és elsőre meglett. Hidd el, jobb ha veszel még pár órát, minthogy megbukj és azért vegyél.

febr. 2. 19:00
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
Azért a 100 óra tényleg brutál 😀...
febr. 3. 05:21
 17/19 anonim ***** válasza:
28%

Nincs olyan hogy 30 óra alatt lehetetlen. Max annak nehéz, aki legelőször csinál egy jogosítványt. Aláírom, hogy végülis a motor az más, ott van külön rutin is, egyensúlyozni kell meg ráérezni, az sem megy mindenkinek. De azért aki már egyszer megcsinált egy mondjuk A2-es kategóriát és utána egy B-t vagy fordítva, annak már azért illik átmenni elsőre, mégha korábban ez nem is sikerült.

Nem igaz az, hogy a minimum, vagyis a kötelező 30 óra nem elég. De, elég. Nekem elég volt 2016-ban a B-hez, majd 2022-ben a C-hez, majd pedig most 2024 végén a D-hez. Mindenből átmentem elsőre. Nem kellett plusz illetve pótórákat és pótdíjakat fizetnem soha semmiből. Kenőpénzről szó sem volt soha. Nem is kérték, és magamtól sem ajánlottam volna fel.

Csak azoknak nem sikerül 30 (legyen max 40) óra alatt, akiknek egyáltalán nincsen érzékük a vezetéshez. És ez nemtől és kortól független.

Jah, és azt senki nem szokta leírni, hogy általában azoknak van még 40 illetve afeletti vezetési órájuk mire elmennek forgalmi vizsgára (függetlenül attól hogy elsőre sikerül-e vagy sem) akik kicentizik a KRESZ vizsgától számított két évet. És NEM TUDNAK és NEM AKARNAK menni vezetni folyamatosan egymás után. Azoknak persze, hogy 60+ óra lesz a végére, és nem engedi őket az oktató vizsgázni.

Ugyanis az autósiskoláknak van egy VSM-jük. Azaz a VIZSGA SIKERESSÉGI MUTATÓJUK (nem minden weboldalon van fent) és azon meglehet tekinteni az arányokat az elméleti illetve gyakorlati részből hogy hány százalék.

Ha oktató lennék, én sem hagynám hogy én rólam legyen meg a véleménye a vizsgabiztosoknak, kollégáknak és autósiskoláknak azért, mert a h*lye tanuló nemtől és kortól függetlenül elmegy vizsgázni kétszer-háromszor egymás után pótórák nélkül, és ahelyett hogy beismerné hogy sz** és nem ért és nem tud vezetni, inkább az oktatót szidja hogy nem magyaráz meg semmi.... Szörnyűek az emberek, nagyon.

A másik kedvencem akikkel itt az oldalon is lehet találkozni, az olyanok akik akár 22 akár 39 évesen, de akkor jönnek rá mikor megszületett a gyerek akár frissibe akár 1-2 éve, hogy nekik kell jogosítvány. Miért nem lehetett a gyerek előtt megcsinálni?

Ha éppen nem hagyja ott az ilyen nőket az apuka a gyerek születése után és ott vannak a háttérben a szülők, akkor van kire bízni és meglehet csinálni a jogsit, de akinek ez nem feltétel, azok szintén ugyanígy járnak majd, mint a fent említett példa, hogy nem lesz idejük a vezetéssel foglalkozni, és a legtöbb oktató amúgy megmondaná mikor variálnak hogy ők ekkor tudnak menni vezetni, hogy akkor az any** pi**ájáért kezdted el a jogsit ha amúgy nem érdekel és nincsen rá időd és pénzed se amúgy. Azért mész túlórázni is hogy legyen gyerek mellett, de időd meg nincsen rá. Akkor felesleges.

Az ilyenek szoktak általában a megmagyarázó fiatal "anyukák" lenni a facebookon akik felrakják a képeket hogy amúgy a babakocsival nem férnek el a járdán a parkoló autók miatt, de rutinjuk az nincsen a közlekedésről, mert napi max 10km-t ha mennek a munkahelyig meg vissza.

febr. 3. 10:19
 18/19 anonim ***** válasza:
84%
29-et, 30. volt a vizsgaóra.
febr. 4. 16:02
 19/19 anonim válasza:
100%
Országos átlag 50-60 óra. Van akinek nyelvvizsga több idő, több próbálkozás, van aki a vezetéssel van így. Nem vagyunk egyformák.
febr. 7. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!