Ma megyek délután forgalmi vizsgára és ha ma sikerülne akkor utánna egyből bemehetek a kormányablakba és kiválthatom a jogsit vagy el kell telni pár napnak a forgalmi vizsga után ?
Figyelt kérdés
jan. 29. 11:18
1/11 anonim válasza:
Általában két napot szoktak javasolni, hogy annyit várj.
Elvben szinte azonnal bekerül egyébként, de gyakorlatban ez nem mindig jön össze.
2/11 anonim válasza:
Régen rögtön ott helyben az NKH-nál adtak igazolást, azzal lehetett menni a kormányablakba, akár rögtön azonnal. Manapság szerintem már nincs papír, csak online rendszer, de kétlem, hogy lassabb lenne. Vizsga után felviszik a gépbe, utána az már elérhető a kormányablak számára is, tehát mehetsz be kérni a jogsit. Persze ha nyitva van még.
4/11 anonim válasza:
3 munkanap múlva mehetsz. (Nem kapsz a vizsga után semmilyen papírt. A vizsgabiztos tölti fel a "felhőbe", ha sikerült a vizsga.)
Sok sikert! Majd írd meg légyszi, mi volt!
5/11 anonim válasza:
Én másnap mentem, addigra benne volt minden a rendszerben
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kb azt mondták 3 nap múlva lesz meg
Sikerült a vizsga
jan. 29. 20:51
7/11 anonim válasza:
Nagyon jó ilyet olvasni, gratulálok!
Sose érjen baleset!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
jan. 30. 21:16
9/11 anonim válasza:
Szívből gratulálunk! Én ma megyek vizsgázni, de biztosan nem lesz ilyen szerencsém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!