Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egyesek miért reagálnak olyan...

Egyesek miért reagálnak olyan agresszív módon, ha rájuk dudálnak?

Figyelt kérdés

tegnap 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Sok oka lehet. Alapból idegbeteg/pont stresszes napja volt/keveset alszik/keveset szexel/alacsony/kicsi a farka/túl keménynek érzi magát vagy valóban az. Esetleg ez mind egyszerre.
tegnap 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Mert a dudálás az esetek 99.9%-ában felesleges és haszontalan, kizárólag mások idegesítésére szolgál. Akkor miért akkora csoda szerinted, ha felidegesednek tőle?
tegnap 13:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Én ha lenne autóm valószínűleg nem foglalkoznék vele, mert nem hallanám a zenétől... 😀
tegnap 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Mert a közúti közlekedésben a dudálás majdnem olyan, mintha valaki rádkiabálna, pláne ha nem finomkodik a dudálással. Ha finomabban csinálja, akkor csak olyan mintha rádszólna/ figyelmeztetne. Ezt meg ki szereti? Gyalogosként is utálom, és legszívesebben pofánverném azt az autóst, aki rámdudál indokolatlanul. Legutóbb például azért, mert nem indultam el időben át az úton, és sietett volna, de közben oldalról is jöhettek autók, amiről meg kellett győződnöm, hogy nem jön-e épp egy akkor. Hiába siet, én senki kedvéért nem üttetem el magam.
tegnap 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!