Hetfon lesz a forgalmi vizsgam, 47-50 órával. Nem tudom pontosan. (Oktato valtas miatt kellett vegyek, mert az elozo nem ert semmit sajnos). Nagyon, nagyon de nagyon izgulooook. Nyíregyházán
22/L
nov. 30. 21:12
1/10 anonim válasza:
Diósgyőr-Debreceni VSC: 0-2
nov. 30. 21:29
2/10 anonim válasza:
Holnap a Liverpool nem tud felül kerekedni a City-n szóval X lesz. Ez a tippem
...
nov. 30. 21:33
3/10 anonim válasza:
Hiába áll jobban a Philadelphia Eagles, szerintem csúnyán ki fognak kapni a Ravens ellen...
nov. 30. 22:02
4/10 anonim válasza:
Szegény lány meg izgul a forgalmi előtt, de szerintem a Manchester United az új edzővel is küszködni fog az Everton ellen holnap pedig Hojlund parádézni fog...
nov. 30. 23:42
5/10 anonim válasza:
Russell nagyon gyors lesz, de a McLarenek jobban bánnak a gumival, Verstappen sehol sem lesz, Leclerc meg majd előhúz valami zsenit mint mindig, szóval én raknék egy tízest egy Norris-Russell-Leclerc befutóra.
dec. 1. 06:46
6/10 anonim válasza:
Gondolj abba bele, hogy ha 50 percig mindent jól csinálsz nem kell több pénzt kifizess a autósiskolának. Ha 2 percet kell állni körforgalomba mert senki nem jelez jobbra, hogy kimegy akkor az 2 perccel kevesebb és tellik az idő, az meg ne érdekeljen, hogy mögötted dudálnak vagy fizetésért vezetnek vagy max. 30ft/km a költségük. Neked akkor a km/ft lényegesen magas tekintve, hogy vezetési órát és vizsgadíjat is befizetted ezért az 50 perccért.
dec. 1. 06:54
7/10 anonim válasza:
Nyilván izgul mindenki de tartsd a sebességet és a forgalmat figyeld.
Sűrűn a visszapillantót.
dec. 1. 11:45
8/10 anonim válasza:
6, 7 jól elrontottátok a tippadásokat... De ha már lúd legyen kövér alapon a visszapillantó gyakori használata erősen ajánlott emellett ha sávot váltasz akkor a tekintetedet fordítsd a holtér, azaz a vállad mögé, mert ilyenkor nem elég a tükör...
Szerintem a mai fradi-ute a szokásos kritikán aluli színvonalat fogja hozni.
dec. 1. 12:03
9/10 anonim válasza:
Na és bejött valamelyik tipp?
dec. 4. 16:53
10/10 anonim válasza:
Nálam sem a Manchester-Everton sem a Liverpool-City tipp nem jött be. A fradi-ute tuti bejött bár nem néztem utána, de a kritikán aluli szint tuti ilyen téren szóval...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!