Kölcsön új autóra. Hogyan most fizetni a kölcsönt ha nincs miből?
Arról van szó, hogy vettünk új autót közösen barátnőmmel. Gondolkodtunk, hogy lízingre, vagy készpénzre. 2 fajta lízinget ajánlottak nekünk. Az egyik 3% kamat, a másik 1,5% kamat. 2500-4000€ lett volna a ráfizetés. Mert 15000€ került az auto és ha lízingre venném 18500€ fizetnék egész autóért 3 ev alatt, vagy 19000€.
Ha összeraktuk a pénzt a barátnőmmel, nem volt elég az új autóra. Gondolkodtunk hogyan kifizetni stb, én nagyon a lízinget szerettem volna. Aztán a szüleim felajánlották, hogy kisegítenek, és adnak kölcsön 7000€. Hogy fogom nekik fizetni havonta. Süssük az ostyát a szüleimnek eladásra és ha lesz abból 2000€ akkor már csak 5000€ kell visszaadni a szüleimnek.
Csakhogy én vissza akarom adni a szüleim pénzét a 7000€ és a barátnőm pénzét is amit bele adott 3000€. Szüleim azt mondták, hogy amit kapunk 2000€ azt adjam az egyik felét a barátnőmnek a másik fele legyen az övé. Nagyon nehéz helyzetben vagyok.
Nincs semmi pénzem pár száz €.
Nagyon gondolkodom azon hogy felveszek kölcsönt és fogom azt fizetni és mindent vissza adok a szüleimnek még a barátnőmnek is.
Mit tegyek? Teljesen kiűrültem. Adjatok tanácsot kérlek. Havi fizetésem 1150€. Abból 160€ benzín, 66€ a telefónért fizetni, 50€ a szüleimnek, 50€ a másik szülőnek a háztartásba mert nem élünk külön még. Ebéd amit munkában rendelek 120€ összesen: 446€, és + még fizetni most a kölcsönt a szüleimnek 400€ havonta az már 846€. Nagyon nehéz. Kérlek segítsetek hogy mit tegyek
Add vissza az autót ha nem bírod, de az a legnagyobb hülyeség hogy még erre is fel akarsz venni hitelt.
Szerintem meg ha nem adod vissza egyelőre a szülőknek akkor se dől össze a világ.
A szülők nem fognak pereskedni ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!