Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kinek mennyi ido volt a...

Kinek mennyi ido volt a jogsi? Kresszel egyutt.

Figyelt kérdés
Most kezdenem es nyarra jo lenne ha latudnam tenni a jogsit, most kezdenem a kresszel egyutt
nov. 14. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
KRESZ volt 3 hét, közben megvolt az elsősegély is, a vezetés pedig vizsgával együtt 2.5 hét. Bár ez 2012-ben volt és vidéken. Azért volt ilyen gyors a vezetés, mert az oktatóm azt mondta, akiben látja a potenciált és ügyesek közé tartozik, azokat hamar kiszórja, hogy legyen hely az újaknak. 29 órát vezettem, a 30. óra volt a vizsga. Ma már ezt elkélzelhetetlennek tartom, hogy ilyen flottul és gyorsan menjen, főleg nagyobb városban. Amiket hallok, hogy vetetnek +10-20 órákat, meg megbuktatják a vizsgázókat 2-3-szor bármi kis dolog miatt is.. Bár már akkor is volt olyan, akinek fél éve húzódott a dolog, amikor én jártam vezetni, de nem az volt a jellemző, most pedig fordítva van.
nov. 14. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Bp-en nekem 6 hónap volt. Ebből 2 hét volt a KRESZ, kb 1 hónap, mire bejutottam a választott oktatóhoz (ami maximálisan megérte a varakozast). Héti 2x mehettem vezetni és 3. alkalomra mentem át, olyan rettenetesen izgultam, hogy olyan hibákat követtem el, amit sem azelőtt, sem azóta sohasem. Én elégedett voltam a fel evvel, kb így is terveztem.
nov. 14. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem még volt rutinvizsga, meg tantermi volt a KRESZ. Nyáron kezdtem elméleti tanfolyamra járni, amint meglett, elsősegélyre. Rutinvizsgázni 9 óra után lehetett, amelyik héten töltöttem a 17-et, szeptember végén mentem, november első hetén meglett a forgalmi is.

A kategória kicsit tovább tartott, azt asszem egy februárban kezdtem úgy hogy előtte életemben egyszer ültem utasként motoron, és júniusban lett meg.

nov. 14. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
6 hónap.
nov. 15. 05:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért kell lepontozni bárki válaszát, aki saját tapasztalatot ír le?? Egy ilyen kérdésnél nincs rossz válasz...
nov. 15. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Fél év kb, kicsit több.

Hasonló időszakban kezdtem, Május végefelére lett meg. Igaz ez 19-éve volt....

nov. 15. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös, én nagyon sok esetben nem is értem, egyáltalán minek akármelyik irányba pontozgatni. Még ha olyan is a kérdés, hogy van rá tényszerű válasz, most ha három mondatból ha az egyikben van egy pici hülyeség, ami lehet elgépelés is, akkor minek pontozzam le? Inkább írásban kiegészítem. Másik kedvencem, amikor nem is a tartalomra, hanem az írásban egyébként nehezen kivehető, inkább csak vélt stílusra megy a zöld/piros.
nov. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!