Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Németországból zalaegerszegre...

Németországból zalaegerszegre fogok vezetni ausztrián keresztül.Milyen útvonalon tudom elkerülni a fizetős alagút díjakat vagy hogy tudom konkréten meg venni az adott alagútra a díjat?

Figyelt kérdés

ma 08:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha Bécs felé mész elkerülöd őket, de szerintem nem érdemes annyit kerülni. Megveheted helyben a fizetőkapuknál vagy online az öamtc oldalán.
ma 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Suben-Wels-Linz-Bécs-Kismarton-Kőszeg-Szombathely-Zalaegerszeg útvonalon nincs fizetős alagút, csak az autópálya matricát kell megvenni.

Graz felé van a Bosruck alagút és a Gleinalm. Ha mégis arra mész, akkor fizető kapu van az alagút előtt, vagy után, kp-val, vagy bankkártyával, tankolókártyával (MOL, SHELL), esetleg fuvarozási kártyákkal fizethetsz, mint a DKV.

ma 09:24
 3/3 anonim ***** válasza:

2024-es árak 3.5 tonnáig:

- Gleinalm €10.50

- Bosruck €6.50

ma 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!