Ha kijött a 18 büntetőpont akkor van lehetőség valamelyik kategória megtartására méltányossággal?
Nem tudom, hogy aki a gyenge rendőri jelenlétre hivatkozik az hol él, de Székesfehérváron kb minden sarkon úgy lesnek majd’ kiesik a szemük.
Emelt bűntetési kvóta van kiadva nekik.
És tudom, jön a válasz, ha ezt tudom, akkor meg főleg nem érted, hogy miért nem tartom be. Nem kell leírni, köszi.
@31: hát ez nem jött be. A 3 járőrkocsiból egy minden este ugyanazon a környéken cirkál, a fennmaradó kettő pedig egy ekkora városban a vicc kategória: akár éveken keresztül közlekedhetsz úgy, hogy bármelyikkel is találkoznál. Legfeljebb a SKU készíthet rólad pontot érő képet, a 2-3 jól ismert ponton, ahova még le sem állt, már mindenki tud róla.
Itt rendőrt maximum akkor láthatsz az utcán, ha meccs van...
Ha neked ebben a városban sikerült összeszedned 18 pontot, akkor.mindenki jobban jár, ha jármű helyett inkább csak ipari áramot vezetsz.
33: nagyon el vagy tévedve.
Ülj fel a biciklidre aztán lehet továbbmenni.
Szerintem a helyi rendőrök már ismerik, és utaznak rá.
Jól teszik. Szarrá kell szívatni az ilyen gerinctelen férget.
Már írtam korábban, remélem ebből végleges veztésől eltiltás lesz, és jogsi nélküli vezetés miatti letöltendő.
Ott majd lehet emberkedni, az ilyen stílusból igen hamar börtönkórház lesz...
Komolyan az első néhány pont után vehettél volna egy autós kihangosítót. Hiába mondod, hogy nem biztonságosabb úgy, mert de. Ráadásul rengeteg autós van, akinek már eleve be van építve a kocsijába gyárilag, csak lusta/nem tudja használni. És akkor ennek a minősített esete, amikor nem a füléhez tartja, hanem a szájához, mint egy szelet kenyeret.
Néhány ezer forint lett volna. Tudom, hogy ez most nem segít, de ez h mindenki gyökér dolgokat csinál, aztán hajtogatja, hogy nem veszélyes... De. Veszélyes. Azért jár érte a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!