Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha kijött a 18 büntetőpont...

Ha kijött a 18 büntetőpont akkor van lehetőség valamelyik kategória megtartására méltányossággal?

Figyelt kérdés
nov. 3. 13:40
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy aki a gyenge rendőri jelenlétre hivatkozik az hol él, de Székesfehérváron kb minden sarkon úgy lesnek majd’ kiesik a szemük.

Emelt bűntetési kvóta van kiadva nekik.

És tudom, jön a válasz, ha ezt tudom, akkor meg főleg nem érted, hogy miért nem tartom be. Nem kell leírni, köszi.

nov. 6. 10:04
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pl. Szolnok megyében mindenki tudja azt a kemény 2-3 helyet a 4-es mentén, ahol esetleg van rendőr, ha nagyon unatkoznak, és csak a gyorshajtást nézik. Vagy nézd meg, mi folyik bármely autóúton vagy autópályán, és mondd, hogy így közlekednének az emberek, ha lenne normális rendőri jelenlét. Szerinted az miért van, hogy a román meg még az osztrák is jó nagy barom az úton, Ausztriában viszont a románok többsége is mintapolgár? Mert tudják, hogy ott nem úsznák meg következmények nélkül.
nov. 6. 10:12
 33/41 Alex Fly ***** válasza:
100%

@31: hát ez nem jött be. A 3 járőrkocsiból egy minden este ugyanazon a környéken cirkál, a fennmaradó kettő pedig egy ekkora városban a vicc kategória: akár éveken keresztül közlekedhetsz úgy, hogy bármelyikkel is találkoznál. Legfeljebb a SKU készíthet rólad pontot érő képet, a 2-3 jól ismert ponton, ahova még le sem állt, már mindenki tud róla.

Itt rendőrt maximum akkor láthatsz az utcán, ha meccs van...

Ha neked ebben a városban sikerült összeszedned 18 pontot, akkor.mindenki jobban jár, ha jármű helyett inkább csak ipari áramot vezetsz.

nov. 6. 11:59
 34/41 A kérdező kommentje:

33: nagyon el vagy tévedve.

Ülj fel a biciklidre aztán lehet továbbmenni.

nov. 6. 13:01
 35/41 Alex Fly ***** válasza:
100%
@34: ne akard már megmagyarázni -talán azzal el tudod hitetni, aki nem itt él.
nov. 6. 13:35
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a helyi rendőrök már ismerik, és utaznak rá.

Jól teszik. Szarrá kell szívatni az ilyen gerinctelen férget.

Már írtam korábban, remélem ebből végleges veztésől eltiltás lesz, és jogsi nélküli vezetés miatti letöltendő.

Ott majd lehet emberkedni, az ilyen stílusból igen hamar börtönkórház lesz...

nov. 6. 19:04
 37/41 anonim ***** válasza:
63%
#36 Valószínű. Apám meg pont a helyi rendőrökkel tudja megtenni, hogy amikor még kötelező volt, akkor sem volt nála soha semmi irat, és biztonsági övet sem köt városon belül soha (mondjuk máshol sem, csak ha rendőrt lát, de otthon a rendőr láttára sem fáradozik vele).
nov. 6. 19:17
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Baszkiii 6 éve aktívan vezetek. 0 pontom van.. mi az istent csinál az akinek tele van??
nov. 8. 03:08
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Isten őrizzen meg tőled! Még gyalog is ...
nov. 8. 07:32
 40/41 Sznfctm ***** válasza:
100%

Komolyan az első néhány pont után vehettél volna egy autós kihangosítót. Hiába mondod, hogy nem biztonságosabb úgy, mert de. Ráadásul rengeteg autós van, akinek már eleve be van építve a kocsijába gyárilag, csak lusta/nem tudja használni. És akkor ennek a minősített esete, amikor nem a füléhez tartja, hanem a szájához, mint egy szelet kenyeret.

Néhány ezer forint lett volna. Tudom, hogy ez most nem segít, de ez h mindenki gyökér dolgokat csinál, aztán hajtogatja, hogy nem veszélyes... De. Veszélyes. Azért jár érte a pont.

nov. 10. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!