Hogy dolgozhat román taxi Debrecenben?
Figyelt kérdés
A Tesco parkolójában láttam állni egy román rendszámos taxit. Rendesen írta rajta, hogy taxi, és a román lejes tarifát. Taxióra is be volt kapcsolva, valami 300 lejt mutatott, tehát épp fuvarban volt.nov. 1. 14:56
11/14 anonim válasza:
10# még szerencse hogy románból több van mint magyarból, így több olyan ember van aki nekem adna igazat mint aki nem ha ezt olvasnák. Az a taxis is vajon mit szólna ha tudná hogy azért tartasz mentális betegnek mert szerintem joga van idejönni? Voltam már egyszer pár napra a regátban is és az összes lakója barátságos volt velem, ez is egy nagy különbség köztük és közted.
12/14 anonim válasza:
11# te tényleg fogykós vagy. Próbáld már ki a fordítottját! Menj ki Romániába és kezd el a románoknak taglalni, hogy te magyarként úgy gondolod, hogy igényt tarthatnánk Erdélyre, direkt magyar nevükön mond ki az ottani egyébként volt magyar városokat, plusz bunkózd le a románokat ahogy itt a magyarokat és lássuk akkor is olyan jófejek lesznek-e!
13/14 anonim válasza:
A fordítottját azért nem próbálom ki mert nem gondolom úgy hogy Transylvaniára joggal tartanátok igényt, nem bunkózom le őket mert bunkóságot veletek ellentétben nem kaptam tőlük, már itt megbukik a dolog. A mentálisan beteg és fogykós jelzők legfeljenn csak azért állják meg a helyüket mert a szintedre süllyedtem azzal hogy szóbaálltam veled, ez az egy ostobaság írható a számlámra hogy kommunikálok veled te alacsonyan iskolázott kézkezi melós. Nem oltalak tovább, elég büntetés neked hogy az vagy aki. Rossz ember vagy mint az ország legtöbb lakója. Plusz más akinek ugyanezt a vléeményt osztottam azt válaszolta hogy van benne igazság.
14/14 anonim válasza:
13# mi a diagnózisod a pszichiátrian? A Transylvanián azert jót röhögtem. Meg rajtad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!