Endurozáshoz van online térkép esetleg applikáció?
Nem az az állatkodós típus vagyok hogy egy random erdőben a buckákat akarom mászni, hanem a törvényileg és fizilailag is járható utakat (főként földút) szeretném járni. Ehhez lenne szükségem vagy egy internetes vagy egy appra hogy ki tudjam szűrni azokat az utakat amelyek nem járhatók illetve a magánterületeket, természetvédelmi területeket.
Esetleg valaki tud adni ehhez tippet? A szokásos térképszolgáltatóknál nem találtam kifejezetten erre térképet. Aki szintén szokott így túrázni motorral mi alapján teszi, hogyan tervezi meg a túrát?
#1 Szerintem félre értettél. Ismétlem: kizárólag úton közlekednék, nem a szántóföldön meg az erdőben a fák között. Az általad idézett törvény 92.§ (a) pontja meg kimondja hogy a közforgalom számára megnyitott magánúton engedélyezett a közlekedés.
Valamint a Kresz értelmében amely nem magánút az közútnak minősül (akár burkolt akár földút).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!