Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Mit gondolnátok egy olyan applikációról, amiben szabálytalanul parkoló autókról lehetne fotókat készíteni, és amennyiben a szabálytalanság valóban megtörtént, a büntetés összegéből részesedést lehetne kapni?

Figyelt kérdés
Szerintem nagy mértékben visszaszorítaná a szabálytalanságokat és mindenki jól járna (a szabálysértőn kívül).

okt. 31. 06:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Az alapötlet tetszik, nagyon is! De átalakítanám a fizetős rendszerről arra, hogy pl. 2 beküldött szabálysértés után én is mentesülök 1 alól :)
okt. 31. 15:43
 12/20 anonim ***** válasza:
19%
Mit gondolnál, egy olyan applikációról, amelyik a kocsidról fotókat készítőket feljelenti?
okt. 31. 16:02
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

Ez a büntetés összegéből részesedés semmiképpen sem jó ötlet. A magyar ember szereti az ilyent, kb tényleg mindenbe is belekötne, csak hogy pénzhez jusson.

Viszont az alapötlet nem lenne rossz. Budapesten biztos lenne haszna, sajnos nagyon sokan parkolnak hosszú időn át rossz helyen, ami zavaró a tömegközlekedőknek és az autósoknak is egyaránt. Múltkor például a Balzac utcai trolimegállóban állt egy autós kb 40 percig (ráadásul szórta közben ki a szemetet a kocsiból), a közterest hiába hívtam 20 perc után (pont ott beszélgettem, ezért láttam végig az egészet), a megálló fővárosi terület, mire meglett a kontakt, odébbállt. Mindeközben 3 troli sem tudott a megállóba beállni. Jó lenne, ha az ilyeneket lehetne büntetni fotó alapján, szóval az alapötlet nem rossz szerintem. Végül az én trolim volt az első, ami hosszú idő után be tudott állni a megállóba, mert amikor jöttem, akkor meg turistabuszok állták el az egész szakaszt.

okt. 31. 17:57
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Kiépítenéd a besúgó rendszert , pedig a magyar így is amit tud azt feljelent, besúg és minden rossz indulat benne van ami csak lehet.
nov. 1. 06:53
 15/20 anonim ***** válasza:
33%

Először is kikellene építeni a normális és megfelelő mennyiségű parkolókat hogy legyen erkölcsi alapja bírálni a szabály szegőket.

Csak hát itt orbánisztánban mindenre elment a pénz csak nem a normális élethez valókra.

Nálunk 11 milliárdért építettek foci stadiont, ebből a pénzből sok utat ép perkolót is lehetett volna csinálni.

Meg a kilátókat, erdei ösvényeket ami szinte mind az enyészeté egy idő után.

Hatvanpusztai birtokból is nagyon sok parkolót lehetett volna építeni.

Meg a többi pénzszórásból is sok parkolóházat is csinálhattak volna.

nov. 1. 07:01
 16/20 Hintalow ***** válasza:
81%

Hát, az elegendő mennyisègű parkolóhely szerintem olyan oximoron, mint a sávok bővìtèse a dugók csökkentèsère.

Hiába növelnèk a parkolókat, csak mèg több autó kerülne használatba, ha meg fizetős parkolók lennènek, akkor az emberek nagy rèsze inkább egy kilomèterrel arrèbb leparkola füves területen/rokkantparkolóban/20 centi helyet hagyva a járdán, csak hogy ne kelljen fizetni 😀

nov. 1. 08:48
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

Remek ötlet... Viszont minden hibás, vagy tévesen beküldött fotó után szabad szemmel is jól látható összeget vonnék le a beküldő bankszámlájáról.

A jogos képeknél pedig a megbüntetett megkapná a bejelentő elérhetőségét.

Ráférne egy kis elbeszélgetés az ilyen házmesterlelkü jelentgetősekre, meg arra is, akiben ez felmerült.

nov. 1. 11:19
 18/20 anonim ***** válasza:
37%

16. Akkor miért szélesítik az autópályákat 3 sávra??

A te fejeddel elég lenne egy sáv is, sőt autópálya se kellene .

Ilyen begyepesedett gondolkozást régen hallottam.

Ha növekszik a gépjármű állomány akkor a hozzá tartozó minden egyebet bővíteni kellene.

De nyilván a te eszeddel csak stadiont meg templomot és minden szarságot kell a fidesz sleppnek.

SZörnyű hogy még így gondolkoznak egyesek.

nov. 1. 11:20
 19/20 Hintalow ***** válasza:
100%

Azèrt szèlesìtik mert hülyèk 😀

Amerikában jóval korábban kezdtèk ezt, ès már jól látható, hogy milyen jól megoldja a problèmákat.

Los Angeles ès vonzáskörzete volt ebben az èlenjáró, ès az eredmèny---> 2x8 sávos autópályák, amiken ugyanúgy konstans dugó van 😂

Erre mondják hogy good job 😁

nov. 1. 12:44
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Engem teljesen hidegen hagy, ha valaki szabálytalanul parkol. Nem engem fognak büntetni, ha belóg az utamba, akkor morgolódok egyet, hogy mekkora idióták vannak, kikerülöm és megyek tovább. Személy szerint én ettől a rengeteg biciklistől és bicikli úttól kapok sikítófrászt. Volt egy egészen használható 2 sávos út a belvárosban, már a külsőt biciklisávvá alakították, és hatalmas dugó van azóta.
jan. 14. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!