Mi a B kategóriás jogosítvány letételének menete?
Sziasztok!
Mi a B kategóriás jogosítvány letételének menete, ha 16,5 évesen kezdem el csinálni?
a gyakorlati órákat csak 17 évesen kezdhetem el, vagy arra nincs korlát?
Én történetem:
Bementem a kiválasztott autós iskolába, kitöltöttem a beiratkozáshoz szükséges űrlapot.
Befizettem a KRESZ tanfolyam díját, aztán otthon kezdhettem az E-titánban a tanulást. Ennek van valami határideje, vannak benne tesztek amiken át kell menni, hogy elmehess KRESZ vizsgára.
Elmentem vizsgázni, átmentem, ezután vagy 2 hónapot vártam hogy kapjak oktatót a forgalmi órákhoz.
Kaptam oktatót, felvettem vele a kapcsolatot és időpontot egyeztettünk. 2x45 perc volt mindig az óra és min. 30 óra vezetés kellett a vizsgához.
Én 54 óránál és éreztem, hogy szerintem át tudnék menni a vizsgán. Ezért jeleztem az oktatónak, hogy most már meg próbálnék egy vizsgát…
Átmentem (elsőre) a forgalmi vizsgán, gratuláltak és kaptam egy papírt róla.
Egy dolog még hiányzott, hogy a jogsit átvehessem: az első segély vizsga. Kerestem neten egy vizsgahelyet Budapesten, jelentkeztem, tanultam 1-2 napot és átmentem.
Végül a kormányablakban megigényeltem a jogosítványom.
Összesen kb. 400 000 Ft-ba került így 2021-ben.
Ma már sokkal több lenne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!