Menyire lehet valós az Aliexpress, Alibaba, Made in china meg a hasonló oldalakon láttam gépeket gondolok itt például forgókotróra. 2500€ áron adják?
Beszéltem az egyikkel, aki elküldte a katalógust. Kiválasztottam a gépet, ami után ez a beszélgetés zajlott le.
Gyártó: JG-10 Excavator US$2405/pc based on 1 pc
Shipping cost to Budapest US$325
CIF Budapest US$2730
Én: how long is the delivery?
Gyártó: Thanks for your reply,
Generally, It will take about 30-40 days shipping to Hungary. If everything is going smoothly, it would be faster.😉
Producing time would be 3-5 business days.
Én: thank you for your reply. which company manufactures the machines? have you ever had a customer in Hungary?
Gyártó: Thanks for your reply.
We are the manufacturer of this excavator, SDJG Machinery. Our website is www.jgjxzg.com
Coincidentally, a JG-10 excavator was just completed today and will be sent to Budapest
Our excavators are very popular in Europe, such as France, Belgium, Austria, Germany, etc.
szerintem megjönni meg fog. A 30-40 nap az nagyon erős jóindulattal annyi. De kérdezz rá, hogy milyen szállítással adják fel, szinte biztosra venném, hogy hajós gyűjtőkonténer, szóval számolhatsz inkább 8-10 héttel.
Az más kérdés, hogy miylen lesz valójában és milyen az alkatrészellátottsága. Sokra nem mész vele, ha kapsz egy gépet, kínai írásjeles kezelési útmutatóval, aztán hajrá... Nem hogy az időszakos karbantartásokat nem tudod megoldani, de még a belevaló olajjal sem tudod feltölteni mondjuk.
A vám attól függ, milyen VTSZ számon fogja küldeni. Erre rá kell kérdezni az eladónál, mit fog írni a számlára.
Vannak cégek, akik azzal foglalkoznak, hogy ezeket a low budget kisgépeket importálják konténerszámra. Lehet, hogy egy kicsit drágább lenne, de én biztos egy ilyentől vennék egyet, ha csak így otthoni játékra kellene egy kisgép. Így legalább minimális esély lenne jogorvoslatra, érdekérvényesítésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!