Hogyan tanuljam meg a KRESZ-t? Valami segítő tipp?
Jogosítványt szeretnék, beiratkoztam egy autós suliba, jelenleg a KRESZ-nél,már a próbavizsgánál tartok,a szituációs feladatoknál..de egyszerűen nem bírom megtanulni/megjegyezni, nem látok bennük logikát, mikor a modulokat tanultam, a legtöbb része azoknak is teljesen száraz volt..
Elkeseredtem, mert nagyon szeretnék jogsit,annyira felszabadító lenne, de egyszerűen nem megy..
https://www.youtube.com/@KRESZTV
Itt nagyon sok témában találsz videót, mindegyikben aprólékosan körül van járva a téma.
A kresz az nem olyan egyszerű mint sokan gondolják és megtanulni is bizony időbe telik ha alaposan megakarja valaki tanulni.
Ezt értően kell bemagolni , még ha furcsán is hangzik ez.
Nem is sokan tanulják meg rendesen, csak a teszteken begyakorolják a helyes válaszokat.
Minden mindennel össze függ és ha valami kimarad akkor az egész dőlni fog mert egymásra épülnek a szabályok , meghatározások.
Például ha valaki nem pontosan tanulja meg hogy mi a gépjármű, már utána a táblák, szabályok se fognak menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!