Valaki segíteni abban, hgy kell megírni egy rendőrségi fellebbezést?
Figyelt kérdés
A páromat megbüntették 20 ezer forintra mert a bicaján nem volt első világítás.2010. nov. 3. 16:06
2/8 anonim válasza:
el fogják utasítani. már részletfizetés sincsen.
max. a befizetési határidőt nyújtják meg.
egyébként megajándékozhatnád 1 lámpával és mindenki jól járna.
4/8 anonim válasza:
Örülj neki h megbüntették, így legalább nem fog többé világítás nélkül biciklizni és nem fogod amiatt elveszíteni, mert elütötte egy autó.
5/8 A kérdező kommentje:
Hali.Hát nem tudom higgyétek el nekem én nem sajnálom megérdemli.Azt akarja beleírni h még nem dolgozik meg tanuló meg ilyenek....és rosszul van megírva a papír mert azt írja egy lámpája se volt közben meg volt hátsó...(én mondtam neki ha nem fizeti ki akkor megérdemli a közmunkát is :P )
2010. nov. 3. 17:07
6/8 anonim válasza:
Akkor gondolom baromi harmónikus a kapcsolatotok! Amúgy az, hogy tanuló, meg nem dolgozik, arra magasról tesznek. Ilyen alapon a kis anyuci kedvence 18 éves friss jogsis suhanc száguldozhat bárhol 200-al, mert úgyse büntethetik meg, merthogy nem dolgozik, tanul a szentem? Hagyjuk már! Barátnőd szépen kifizeti azt a 20 ezret és nem fog többé lámpa nélkül biciklizni. Engem autósként baromira zavarnak a kivilágítatlan biciklisek! Különben sem döglött bele még senki ekkora összegbe. Ez egy jó lecke lesz neki.
7/8 anonim válasza:
Minek fellebbezést írni? Úgyis elutasítják. ugyanis jogos a büntetés.
8/8 anonim válasza:
" Amúgy az, hogy tanuló, meg nem dolgozik, arra magasról tesznek."
Az én szabsértésemnél ezek mentettek meg a bíró indoklása alapján. És nem csak úgy gondolom, hanem ki is mondta, hogy ezek a körülmények miatt csak figyelmeztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!