Hol jelentsen, hogy még nem kaptam meg a jogsit?
Figyelt kérdés
Még márciusban vizsgáztam, és akkor kaptam is smst, hogy postán fogják küldeni, de még nem érkezett meg, pedig már lassan eltelt fél év. Igazából nem sürgős, mert úgysincs autóm, de azért örülnék, ha már a kezemben lenne.szept. 8. 18:03
2/5 anonim válasza:
Az azért konkrét. Ahogy az első is írja, akkor vagy elveszett, vagy valami adminisztrációs hiba történt. Én 8,5 évvel ezelőtt 3 napon belül kézhez kaptam a B-s jogsimat. A C kategória sem volt 2 évvel ezelőtt 1 hét.
3/5 anonim válasza:
Betelefonálsz az ocsmányirodába, ők megnézik, megmondják, hogy a posta keverte el valamerre, elintézik a postával a dolgokat, megkapod a jogsit.
4/5 anonim válasza:
Igénylés után 8 munkanapon belül postára adják ajánlott küldeményként. Elég béna vagy, ha itt kérdezel, nem mentél utána már hónapokkal ezelőtt. Ennyi ésszel csoda, hogy lett jogsid, de nem is baj, hogy nem próbálsz meg közlekedni.
5/5 anonim válasza:
Utolsónak: -> Szívemből szóltál! Ment a zöld! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!