Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítványt hogyan?

Jogosítványt hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Külföldön élek, viszont szeretném otthon elkezdeni a jogosítványt. Online teszem le a kreszt, csak vizsgázni mennek haza.

Viszont maga a vezetésrol szólna a kérdésem.

Melyik hónapban van a legkevesebb tanuló? Azt tudom hogy nyáron tele vannak az utak, de mikor vannak kevesebben?

Az oktató miatt kérdezem hogy valószínűleg mikor érnek rá a legjobban, szeretném minél hamarabb megszerezni a jogosítványt. Akár mindennap is vezetnèk 2 órát. (ha heti 5 nap mennek, akkor az heti 10,azaz 3 - 4hét alatt meglenne, aztán lehet koppanok, bár a párom azt mondta hogy tanitgat vezetni, így nem teljesen hülyén ülök először a volán mögé 😁)

szept. 5. 17:04
A kérdező szavazást indított:
Január
Február
Március
Április
Május
Szeptember
Október
November
December
7 szavazat
 1/7 anonim válasza:
100%
Én az idén februárban kezdtem, és 1,5 hónap alatt le is tudtam mindent.
szept. 5. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Gyorsított vagy extra gyorsítottan csináltad? Mennyit vezettél? Ültél előtte kocsiban?
szept. 5. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Január-február, nagy hideg, mégnagyobb hó, rajtad kívül nem fog vezetni senki...

...viszont mindent megtanulsz.

szept. 5. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs már hideg még hó Magyarországon legjobb időszak rá.

Nyáron fullon van minden.

szept. 5. 20:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor elkezdem december körül. Úgy sincs senki olyankor 😂 legalább nem húzzuk az időt.
szept. 5. 20:44
 6/7 anonim válasza:

Az első vagyok.

Gyorsítottát választottam, heti 3x voltam kb vezetni.

Előtte kb 10 évvel tanultam vezetgetni.

Sok múlik azon,h mennyire érzel rá és milyen az oktató.

szept. 8. 16:30
 7/7 A kérdező kommentje:

#6!

Nagyon szépen köszönöm! ☺️

A férjem majd tanítgat vezetni, hogy haladjak amennyire tudok, ne azon menjen el a dolog hogy hogyan kell fogni a kormányt, vagy autót beinditani stb.

Azért is szeretnék olyan hónapban kezdeni amikor nincsenek sokan, hátha az oktató jobban jaer, és hamarabb túl tudok lenni rajta.

szept. 8. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!