Jogosítványt hogyan?
Sziasztok!
Külföldön élek, viszont szeretném otthon elkezdeni a jogosítványt. Online teszem le a kreszt, csak vizsgázni mennek haza.
Viszont maga a vezetésrol szólna a kérdésem.
Melyik hónapban van a legkevesebb tanuló? Azt tudom hogy nyáron tele vannak az utak, de mikor vannak kevesebben?
Az oktató miatt kérdezem hogy valószínűleg mikor érnek rá a legjobban, szeretném minél hamarabb megszerezni a jogosítványt. Akár mindennap is vezetnèk 2 órát. (ha heti 5 nap mennek, akkor az heti 10,azaz 3 - 4hét alatt meglenne, aztán lehet koppanok, bár a párom azt mondta hogy tanitgat vezetni, így nem teljesen hülyén ülök először a volán mögé 😁)
Január-február, nagy hideg, mégnagyobb hó, rajtad kívül nem fog vezetni senki...
...viszont mindent megtanulsz.
Nincs már hideg még hó Magyarországon legjobb időszak rá.
Nyáron fullon van minden.
Az első vagyok.
Gyorsítottát választottam, heti 3x voltam kb vezetni.
Előtte kb 10 évvel tanultam vezetgetni.
Sok múlik azon,h mennyire érzel rá és milyen az oktató.
#6!
Nagyon szépen köszönöm! ☺️
A férjem majd tanítgat vezetni, hogy haladjak amennyire tudok, ne azon menjen el a dolog hogy hogyan kell fogni a kormányt, vagy autót beinditani stb.
Azért is szeretnék olyan hónapban kezdeni amikor nincsenek sokan, hátha az oktató jobban jaer, és hamarabb túl tudok lenni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!