Bunkóság a "majd kikerülnek" hozzáállás?
Figyelt kérdés
Ismerőssel olyan helyen álltunk meg autóval, ahol kényelmetlenül útban lehettünk másoknak, ezért készenlétben voltam, hogy odébb álljak, ha szükséges. Erre ismerősöm leb.szott, hogy mit foglalkozom ezzel, majd kikerülnek. Ezt előadja gyalogosként is, amikor mindennek a kellős közepén andalog, és nincs hely kikerülni. De a boltok bejáratában is képes megállni bámészkodni, miközben jönnének be utánunk mások is, de ezt ő telibe lesz.rja. Nekem ez nagyon ciki. Szóltam is neki többször, de csak lehurrog, mintha én lennék a h.lye. Szerintetek?aug. 29. 23:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
Bizonytalan vagy benne, hogy jól működik-e az erkölcsi érzéked és megerősítést vársz?
Szerintem nem kellene. Az ismerősöd egy suttyó.
3/7 anonim válasza:
Én holnap fogom nagyobb jámrmüvel 1 órára elfoglalni a fél sávot, már most érzem, hogy lelkiismeret gyötör.
Mindenki más.
4/7 anonim válasza:
Ismerősöd suttyó, viszont ha nem volt jobb lehetőség, amíg a KRESZ-t betartod (azaz ki lehet kerülni szabályosan, nem kell záróvonalat átlépni hozzá stb. addig túl sokat aggódni sem kell.
6/7 anonim válasza:
Igen az, mert sz.rik mindenki másra. Egy kevésbé forgalmas helyen végülis mindegy.
7/7 anonim válasza:
Ki nem állhatom az ilyeneket, én a helyedben kerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!