Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogy Szolnokon...

Az tényleg igaz hogy Szolnokon csak az Index autós iskolába szabad beiratkozni és máshová nem szabad?

Figyelt kérdés
B kategóriás képzésre. Igaz ez hogy bár sok autósiskola van ebben a városban a többi mind rossz és lehúzós?

aug. 22. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Start és Szekér is teljesen jó (bár a Start már eléggé leépült), többiről nem tudok semmit.
aug. 22. 12:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Startban alig vizsgázik valaki sikeresen. Kint van nekik a statisztika az oldalukon. Gondolom kényszerből, mert nagyon rosszak az eredményeik.
aug. 22. 12:58
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanazt tanulja mindenki, főleg manapság. Mikor én tanultam náluk 10 éve, akkor a KRESZ még tantermi oktatás volt, teljesen rendben volt. Manapság meg online oktatás van, mindenki ugyanonnan tanulja a KRESZ-t, szóval aligha lehet okolni az iskolát amiatt, hogy a tanulók lusta disznók.

Ami a forgalmi oktatást illeti, az oktatóm kissé modoros volt, de teljesen korrekt. Egyszer kaptunk egy defektet, kicseréltem neki (és magamnak, nyilván), elvittük a gumishoz, ez kb. 15 perc kiesés volt, ráadásul a fele ugyanúgy vezetés volt csak nem vizsgaútvonalon, ennek ellenére odaadta az egész órát ingyen. Egyszer meg vezetés közben mondta le az utánam következő, mondta hogy ha a 2 órám után lenyomok még kettőt, hogy neki ne legyen kiesése, akkor +2 órát megkapom egy áráért. De ő már nyugdíjba ment azóta.

Lényeg a lényeg, 99%-ban a tanuló felelőssége, hogy megbukik-e vagy sem. Nem az iskola a hibás a bukásért. Az iskola választásban kizárólag az árak és az autók/oktatók a mérvadóak, de hogy megbuksz-e vagy sem, az a te felelősséged, rajtad múlik.

aug. 22. 13:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát azért nem egészen, ez így elég nagy hülyeség. Az oktatón nagyon sok múlik.
aug. 22. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
#4 Kicsit nehéz komolyan venni annak a véleményét, aki még előtte áll...
aug. 22. 13:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Startban pl csak a tanulók 20 százaléka vizsgázik le. Ennyi ember nem lehet hülye a vezetéshez. Az iskola nagyon is számít de inkább az oktató. Mindenki ezt mondja nem én találom ki. Ilyen baromságot amit a 3-as ír még csak itt olvastam eddig.
aug. 22. 14:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Bár azt megfigyeltem más kérdéseknél is hogy itt nagyon szeretik előadni hogy nem létezik lehúzós iskola meg rossz iskola meg ilyen baromságok. Szerintem ezt ők se hiszik el.
aug. 22. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
34%

Én meg azt olvasom mindig, hogy sír a sok tanuló, hogy megbukott, amiért persze a vizsgabiztosok és az oktatók a hibásak, mert nagyon szigorú a vizsga és/vagy kenőpénzt várnak. Aztán meg begurulok egy pláza parkolóba és 5 perc alatt látok 20 tündibündi tinipicsát autóból kiszállni. Érdekes, nekik sikerült a jogsi.

Na most akkor vajon ki a hibás, ha valaki megbukik? Ha ilyen emberek is jogsit tudnak szerezni, akkor érdemes elgondolkodni bukás esetén, hogy nem mások a hülyék. Nem az iskola, nem az oktatók, nem a szabályok... a tanuló.

Az internet tele van cinikus, önközpontú, áldozat-szindrómás emberekkel, akik bármikor bármilyen szituációban képesek másokat hibáztatni ahelyett, hogy meglátnák a hibákat magukban. Nem kell az ilyenek elhinni mindent.

aug. 22. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Sprint-nél tudok jó oktatót.
aug. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!