Ha autópályára nem tudtok felhajtani mert folyton jönnek akkor megállni vagy folytatni a leállóban a gyorsulást?
Mondjuk általában amikor nem tudok felhajtani az azért van mert dugó van és nem is halad 50-60-nál gyorsabban a sor. Olyankor nem nagy kunszt megállni, biztos beenged valaki.
Olyan ritkán van, hogy halad rendesen a pálya de ne lehessen besorolni, mert általában mindig van két autó között egy lyuk ahova be tudok szemtelenkedni.
Kresz szerint meg kellene állni a besorolósáv végén.
Véleményem szerint ez rohadt balesetveszelyes.
Én is jártam már így, mentem tovább a leallosavban pár métert és besoroltam.
Nálunk azért nem sok rövid besorolósáv van de azért akad.
Pl. M0-áson jössz M5 felé és rá mész M6-osra.
Ott nagyon rövid, éles is a kanyar + emelkedik a besoroló.
Ha pont kifogod, hogy jön 2-3 kamion egymas seggében akkor nem tudsz besorolni.
Vagy megállsz vagy mész egy kicsit a leallosavban.
Én inkább az utóbbit választom.
#2 Egyébként egyetértek, én is ezt választanám. De eddig ilyenre még nem került sor, gond nélkül be tudtam mindig sorolni.
Velem eljátszották már azt, hogy 120-al mentem a külsőbe és kijöttek elém 50-nel.
#3 Ez hogy jön ide?
Kíváncsi vagyok szimplán, hogy melyik opciót válasszátok. Láttam már ilyet is olyat is.
Igen, kresz szerint meg kellene állni, legalább annyira balesetveszélyes továbbmenni mint megállni. Sőt...
De szerintem a felhajtók kb. 99,5%-ában aki nem tudja megoldani az már balf/sz. Pont a fent említett 50-60 km/h sebességnél, ha egyből indexelnél, akkor beengedne valaki simán.
A maradék 0,5% meg, amit előttem is említettek M0-M6 csomópont, ha az gáz, de mondjuk ott is necces a kanyarban továbbmenni a kamion takarásában, tavaly pont ott égett nyáron egy személyautó. Nem lenne kellemes 80-90-nel csalódni egy álló, égő kocsiba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!