Buszokat hol lehet lekérdezni?
Arra gondolok, mint amikor ügyfélkapuban vagy akárhol lekérdezel egy autót rendszám alapján, és látsz róla adatokat.
Próbáltam ügyfélkapuban több buszt is lekérdezni de nem sikerül. Instacar-ban egyszer sikerült de akkor csak a gyári adatokat láttam (milyen motor, stb), de azt nem mennyit futott, és hogy forgalomban van-e. Utóbbi érdekel főként.
Tudtok erre valami weboldalt/appot?
Érdekes akkor csak nekem nem jó?
Vagy azt irja hogy nincs nyilvántartásban, vagy hibát ír.
Próbáltam újabb Pesti Mercédesszel, régi ikarussal, credoval, egyedül egy credo econellt adott ki de mint irtam a kérdésben csak az alap gyári adatait láttam.
Van a környéken egy volán telep ahol szoktak buszokat javítani, áll ott jópár busz, érdekelne hogy ezek várakozó állásban vannak, vagy véglegesen ki vannak vonva.
A tavaly nyári JSZP újítás óta van ez a hiba, de csak a közforgalmú buszokat (Volán, BKK, stb.) nem engedi lekérdezni, és azokból is csak amik jelenleg forgalomban vannak.
De ez véletlen van így elvileg, nem direkt, valami nincs a rendszerben rendben. Ha megnézed, a futásteljesítmény diagram is azóta minden járműnél teljesen fehér, pedig alapvetően szürkének kéne lennie, és csak abban az intervallumban fehérnek, amiben ki volt vonva az adott jármű valamiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!