A Tiszai Pályaudvar mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Holnap este ott kell átszállnom,és kb. 1 órát kell várakoznom,mire beér a másik vonat.
Arra lennék kiváncsi hogy mennyire biztonságos,vannak e ott kétes,rossz arcú alakok stb..
(Mivel este megyek gázspray azért lesz nálam)
18l
aug. 7. 01:48
1/5 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép válasza:
Semennyire nem veszélyes. A vidéki pályaudvarok mindegyike milliószor biztonságosabb, mint mondjuk a Keleti.
3/5 anonim válasza:
Hát, értékeidre vigyázz, meg ilyesmi, vannak furcsa alakok, de azért nem egy késdobáló.
Kéregetők, csövesek is vannak dögivel, de lufinak kell nézni őket.
4/5 anonim válasza:
#3: Biztos vaksi vagyok, de nem szoktam ilyenekkel találkozni. Mondjuk az igaz, hogy nem szoktam várakozni, csak jövök-megyek, ha mégis kellene akkor a restiben piálok :) A Keletiben, na ott igen.
5/5 anonim válasza:
NAgyon veszélyes ha a sínen jön a vonat és pont ott vagy akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!