Hogyan tudnék ma éjjel Esztergomból taxival hazamenni?
Figyelt kérdés
MCC fesztiválra megyek, pontosabban csak a Tankcsapda koncert érdekel. Elég későn fog véget érni és tömegközlekedés akkor már nincs. A Peti taxit hívtam ma már, nem vette fel. Meg egy másikat is, az se vette fel. Miért ilyen komplikált ez vidéken? Pesten sokkal könnyebb taxit fogni. Nem igaz, hogy nem tudok hajnali 1 körül taxival valahogy hazajutni Esztergomból Dorogra. Meg lehet ezt valahogy oldani? Miért ilyen komplikált ez vidéken?aug. 3. 10:40
1/4 anonim válasza:
"Miért ilyen komplikált ez vidéken?"
Nem kell hozzá nagy ész bár látom nem erősséged a gondolkozás... az a kulcsa, hogy vidéken alig van taxis mivel kevesebb az ember és alacsonyabbak a bérek, mint a fővárosban, valamint kevesebb a turista is így mindenképp jobban megéri Budapesten taxisnak lenni.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, én a Googleba beírtam hogy Esztergomb taxi és 8at is kiadott. Szóval van rá igény és nem lehetetlen.
Egyéb alternatíva az ismerős megkerese vagy autóbérlés. Esetleg Uber vagy Oszkár
3/4 anonim válasza:
Azért ott simán kapni taxit nem vidék.
Esetleg Oszkárt is nézd meg.
4/4 anonim válasza:
Kb. 8 kilométer. Minek görcsölsz így, gyalogolj haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!