Más se mer estefelé, vagy éjjel járkálni az utcán, tömegközlekedésen a sok balhés ember miatt?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, hol laktok?
Én Bp 14. ker...bevallom még néha úgy is parázok ha többen vagyunk..
Egyedül meg nappal is sokszor..
2022. aug. 8. 18:25
1/5 anonim válasza:
Dehogynem. Szintén Budapest, beljebb lévő kerület. Általában egyedül közelekedem, és nő vagyok.
2/5 anonim válasza:
De van valami negatív élményed, vagy miért? Sose féltem Budapesten, éjszaka sem.
3/5 anonim válasza:
Komolyan, Budapesten félni, éjszaka? Sosem éreztem ilyet, ez egy biztonságos város, ha a legalapvetőbb szabályokat betartod, amiket máshol is betartanál a világban. Utoljára 25 évvel ezelőtt kergettek meg a Casio órámért a zsiványok egy parkban, fényes nappal. Éjszaka talán egyszer leöntöttek sörrel a buszon poénból, de ott sem nekem szólt a szuper poén, kapott abból 10 másik utas is. Ennyi durva sztori volt 35 év alatt.
4/5 anonim válasza:
Hát, én nem tudom, hogy ti hol laktok, de én a metrópótló - 50-es villamos (XVIII. és XIX. kerület) kombót nem ajánlanám senkinek este 10 után. Lehet, hogy csak én vagyok eszméletlenül peches, de én mindig kifogok valami balhézó, részeg vagy egyszerűen rosszarcú alakot.
5/5 anonim válasza:
A Népszínház utca, Orczy tér környékét sem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!