Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az oktatón kívül hol lehet...

Az oktatón kívül hol lehet utánakérdezni hogy hanyadik forgalmi vizsgám volt B kategóriás jogosítványra?

Figyelt kérdés
aug. 3. 10:05
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
talán itt lehet egy próbát tenni: [link]
aug. 3. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudod, hogy mikor vizsgáztál? Az hogy kehet?
aug. 3. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Emlékezetből.Esetleg ittas voltál és elfelejtetted?
aug. 3. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Másodikra pirosat nyomó tudná indokolni?

Azért 5 vizsgáig csak el tud számolni a kérdező. Vagy már PÁV is volt, és harminc bukás?

aug. 3. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ma 13:09 Ne aggódj, és ne foglalkozz vele. Nem hiszem hogy eddig nem tapasztaltad: meglepően sokan vannak akiket nem érdekli mit írsz, nem is olvassa a szöveget, megy végig és nyomja a pirosat. Egyébként sokat volt már eszembe: volnának itt úgynevezett "moderátorok," Engem már megszóltak hogy több (teljesen azonos) kérdésre ugyanazt válaszoltam és szabályt szegtem. Nem hiszem hogy nem lehetne kiszűrni hogy valaki PL: ma 198 pirosat nyomott de úgy látszik ez szabályos.
aug. 3. 14:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Az első hozzászólón kívül senki sem segített csak az idióta kérdéseket teszik fel.

Választ vártam a feltett kérdésekre nem pedig a kioktatást

Első kommentelő neked köszönöm a segítő választ

aug. 3. 14:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És az első linkje miben segít? De komolyan, ha te nem emlékszel arra, hogy mennyi bukásod van már, akkor alkalmas vagy te bármire is?
aug. 3. 14:59
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Az NKH vizsgaközpontban, ahol a pótvizsga díjakat be kel fizetni. Ők hozzáférnek az adatbázishoz, ők foglalják le a vizsga időpontokat is.
aug. 3. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Az autósiskolánál, is, ahol végzed a tanfolyamot.
aug. 3. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a szüleidtől hány vizsgadíjat fizettek.
aug. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!