Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Itt merre van tovább az egyenes?

Itt merre van tovább az egyenes?

Figyelt kérdés

[link]

Kérlek segítsetek, itt merre kell továbbhaladni "egyenesen"?

aug. 1. 15:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Egyenes (vagy "jobbra") az egyenes, balra a balra. Balra után pedig jobb sáv egyenes, balra pedig balra kanyarodik.
aug. 1. 15:16
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
A parkolo helyek meg.
aug. 1. 15:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Mehetsz mindkét utcán, ugyan oda vezet mindkettő.
aug. 1. 15:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Az oktatóm a kanyar előtt kérdezte, hogy merre tovább az egyenes. Én meg mentem volna "jobbra" tovább, de megfogta a kormányom, hogy nem láttam, hogy kanyargós? És mentünk tovább balra..
aug. 1. 15:25
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát első ránézésre én nekem is a jobb az egyenes. De a balra kanyarodó úton meg olyan érdekes az útburkolat, mintha az is egyenest jelentene. Szerintem menj vissza oda az oktatóddal, és magyarázza el, melyik az egyenes és miért.
aug. 1. 15:37
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
Akkor az az oktató egy f*sz. Kicsit visszább a bal oldalon lévő kukával átellenben ott a tábla, hogy "jobbra" van az egyenes és balra kanyar van.
aug. 1. 15:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Az oktatóm tényleg egy f*sz, sajnos ha kérdezek tőle, akkor lehülyéz és többször nem adott egyértelmű választ sem. Mielőtt mondanátok, hogy váltsak oktatót, két hét múlva vizsgázok, addig már nem váltom le. Viszont, ha nem sikerül a vizsgám, nem hozzá fogok tovább járni.
aug. 1. 16:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Az összes oktató ilyen, szóval nem is lenne értelme váltani. Tisztelet a kivételnek, biztos van 1-2 normális oktató is.
aug. 1. 17:02
 9/16 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, nekem szerencsémre nem ilyen fasz oktatóm van. Igaz sajnos körülmények miatt autósiskolát kellett váltanom, de a váltás után is egy normálisabbag sikerült kifognom.
aug. 1. 17:27
 10/16 anonim ***** válasza:

Ott van visszább a tábla ami mutatja hogy hogyan kanyarodik az út.

Azt is nézni kellett volna.

aug. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!